MónTerrassa
L’Ajuntament de Terrassa obrirà al turisme el refugi antiaeri del Mercat
  • CA
Refugi antiaeri del Mercat de la Independència | CUP

!--akiadsense-->

La regidoria de Cultura de Terrassa aplicarà una actuació de condicionament del refugi antiaeri sota el Mercat de la Independència, el qual data de 1938 i que havia de servir per protegir la població civil del centre dels bombardejos del bàndol feixista durant la Guerra Civil.

La votació al Ple va assolir unanimitat favorable a la proposta. La moció va ser dialogada i transaccionada amb la resta de grups municipalsen els darrers dies. D’aquesta manera, al redactat final s’han incorporat esmenes i suggeriments dels grups d’ERC, TeC, PDeCAT i de PSC, als quals el regidor Marc Medina va agrair les seves aportacions.

!--akiadsense-->

La CUP, que va fer la proposta “agraeix l’orientació que els historiadors del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa han aportat a la proposta. I com no, als paradistes del Mercat, els quals cohabitaran -a partir d’ara- amb més visitants i curiosos. Així doncs, ahir va ser un dia suggerent, tendre, bonic per a la Memòria Històrica de la ciutat. I és que una majoria de sensibilitats polítiques van acordar la recuperació del Refugi Antiaeri del Mercat de la Independència”.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa