MónTerrassa
L’Ajuntament justifica la tala d’arbres de la carretera de Montcada de Terrassa
  • CA

Alguns veïns i vianants han mostrat el seu malestar per la tala d’una desena d’arbres de la carretera Montcada de Terrassa. No entenen perquè s’han hagut de canviar i reblen que eren joves, sans i feien ombra. La visió dels troncs tallats sorprén. L’Ajuntament de Terrassa ofereix una explicació i argumenta les raons de les tasques que s’han fet.

Des del Consistori s’explica que es canvien els arbres que hi ha a les voreres per altres espècies, atès que les actuals provoquen desperfectes en el paviment. A més, es destaca, “els arbres no es poden trasplantar i les arrels han crescut molt i s’haurien de fer forats tan grans que arribarien a la carretera, obstaculitzant el trànsit. La supervivència no estaria garantida”. Els espais que resten lliures, es continua, es tapen i se n’obren de nous al costat, amb una distància de separació més gran.

L’Ajuntament recorda que els arbres retirats es reaprofitaran, i un cop triturats es faran servir com a “mulching”, l’encoixinat que protegeix i millora la terra dels espaisn públics. Cal recordar que els treballs obliguen a realitzar talls de trànsit a la carretera de Montaca.

Fitxa del projecte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa