MónTerrassa
L’activitat de l’Ajuntament de Terrassa queda “condicionada” per la sentència
  • CA

Aquest dilluns ha tingut lloc una junta de portaveus extraordinària a l’Ajuntament de Terrassa motivada per la resolució de la sentència dels líders del Procés. En la reunió, que ha tingut l’absència del portaveu del grup municipal de Ciutadans, s’ha exposat que el calendari del Consistori es veurà “condicionat” pels esdeveniments que puguin tenir lloc en els pròxims dies.

Tot i que l’activitat a l’Ajuntament no quedarà “paralitzada ni aturada” si que patirà modificacions. En la reunió s’ha aprovat que es mantinguin en peu tots aquells punts o propostes de les comissions informatives que vinguin marcades per una normativa legal o condicionades per un termini de temps. Així, per exemple, la comissió de Serveis Generals d’aquest dimarts on s’han d’aprovar la proposta de Pressupost i d’Ordenances Fiscals per a l’any 2020 es mantindrà en peu. Tampoc s’ajornarà l’aprovació de la pròrroga de la gestió d’autobusos. Sí però que s’ha cancel·lat la comissió de Cicles de Vida.

D’altra banda, s’ha posat sobre la taula la necessitat de fer un comunicat conjunt de posicionament de l’Ajuntament de Terrassa. Aquest document es trobaria en negociacions per part dels representants dels diferents grups polítics, a excepció de Ciutadans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa