MónTerrassa
Junts titlla “d’operació de contrapoder intern” la remodelació del cartipàsl
  • CA

Aquest dimecres, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va signar un decret pel qual es modifiquen les delegacions d’alcaldia i, conseqüentment, el cartipàs municipal per a la resta del mandat. Des de Junts per Terrassa, amb dos regidors al Consistori, han fet la seva valoració d’aquestes modificacions en les atribucions dels regidors de govern. “Considerem que estem davant d’una crisi de govern que demostra que el Govern de la ciutat no té un projecte clar. Sembla ser que ara, després d’un any i mig al Govern de la ciutat se n’han adonat de dues coses. Una, que la ciutat està bruta. Dues, que cal fer un canvi en el cartipàs municipal perquè ells mateixos han vist que no funciona. En aquest sentit, considerem que després d’un any i mig la ciutat, en moltes coses, ha perdut”, manifesten.

Per Junts, els canvis són fruit “d’una operació de contrapoder intern entre els dos socis de Govern, de buscar un equilibri intern, de mirar-se de reüll. I creiem que això els distreu del que hauria de ser la seva màxima preocupació: vetllar per l’interès de la ciutat, vetllar perquè cap terrassenc ni terrassenca quedi enrere”. Afegeixen que tampoc entenen “els canvis pel que fa als consells municipals de districte”, cosa que ha motivat que entressin diverses preguntes escrites a l’equip de govern aquest mateix dijous.

Junts ha reclamat a l’alcalde que “els canvis organitzatius s’han de produir amb la major rapidesa possible, la ciutat no es pot permetre una administració municipal paralitzada durant setmanes ni mesos per adaptar-se a aquests canvis”. I finalment, continuen recalcant que “no entenem que en la situació sanitària i econòmica que pateix la ciutat l’Alcalde no assumeixi cap gestió directa de cap àrea específica. Són moments en què un Alcalde, o Alcaldessa, ha de prendre el timó de la situació i liderar. Demanem a l’Alcalde que lideri (…) Quan l’Alcalde Ballart diu que busquen aprofitar al màxim el potencial dels regidors i regidores, la seva expertesa, l’experiència adquirida, d’acord amb la nota de premsa que van enviar ahir al vespre, ens preguntem quin potencial aporta l’Alcalde a aquesta ciutat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa