MónTerrassa
JxT centra la precampanya en el porta a porta i en el contacte amb veïns

El grup municipal Junts per Terrassa (JxT) centrarà la precampanya electoral en fer un porta a porta per tal d’explicar amb proximitat el seu projecte, i en mantenir el contacte i la interacció amb veïns i veïnes de la ciutat, també a través de parades informatives o actes de petit format. Així ho han explicat la candidata a l’alcaldia Meritxell Lluís i el president local Julio Díaz, en una roda de premsa on han exposat les línies mestres de la campanya i els tres grans eixos que la definiran: “Recuperar l’ambició, bon govern, i fer ciutat“.

El grup inicia a partir d’aquesta setmana una segona fase de la precampanya que serà “més intensiva” i i centrada en el contacte “de persona a persona”. En els propers dies es començarà a fer un porta a porta, a més d’intensificar les paradetes informatives, mantenir les trobades amb entitats i grups de persones -com veïns, comerciants o restauradors- i els actes de petit format

Les tres grans idees de JxT durant la precampanya

Tal i com exposa Lluís, hi haurà tres idees claus que es desenvoluparan al llarg de la precampanya. En un primer lloc, “recuperar l’ambició”, ja que Terrassa “ha de pensar en gran i ha de recuperar el lideratge de gran ciutat, captant talent i noves inversions”. En segon lloc, el “bon govern”. Lluís apunta que “Terrassa no té un bon govern” i que “cal que estiguin al costat de la gent”, posant com exemple la gestió de l’àrea de vianants i zona de baixes emissions que “només ha fet que ofegar el centre, tancar comerços i agreujar la contaminació”. En aquest sentit, el tercer i últim eix és “fer ciutat” per tal de “millorar la qualitat urbana de la ciutat”. 

JxT vol aglutinar el màxim de vots independentistes

De cara el maig d’enguany, el grup municipal vol aglutinar el màxim de vots independentistes. Consideren que cal un Ajuntament amb una bona gestió i “compromès amb la llibertat de Catalunya i la seva gent”. “Si l’independentisme guanya a Terrassa, portarà més progrés, més justícia i benestar a la gent”, ha conclòs. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Roser a gener 20, 2023 | 17:47
    Roser gener 20, 2023 | 17:47
    Si em piquen a la porta, els engego a puntades de peu. Fa anys vaig apuntar-me a deixar de rebre la propaganda electoral a la bústia perquè em resultava desagradablement invasiu (a més dels motius ecològics). Si me'ls trobo al davant, m'encendré com una torxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa