Jardins de la casa Alegre de Sagrera
Jardins de la casa Alegre de Sagrera | Wikimedia

!--akiadsense-->

Junts per Terrassa vol que s’ampliï l’horari d’obertura dels jardins de la Casa Museu Alegre de Sagrera. L’agrupació municipal portarà en el ple de gener de l’Ajuntament de Terrassa una proposta de resolució en què es demana “prendre les mesures oportunes de personal i dotació econòmica per tal de posar a disposició dels egarencs els Jardins de la Casa Museu Alegre de Sagrera (al carrer Cardaire, número 21) en un ventall horari molt més ampli que respongui a les necessitats d’ús de la ciutadania”.

Per Junts, l’actual horari és massa reduït. Només “suposa en una setmana sense festius un total de només 19 hores d’obertura a disposició de la ciutadania; horari absolutament insuficient d’un espai públic d’esbarjo i més en temps de pandèmia”. La formació reflexiona que “amb el pas del temps i la jubilació dels vigilants que en tenien cura, l’horari d’obertura d’aquest oasi verd i tranquil del centre de la ciutat s’ha anat reduint i des de fa molts anys ha esdevingut un horari absolutament restringit que no s’adapta a les necessitats de la ciutadania sinó que s’ajusta de manera incomprensible a les disponibilitats del personal de la Casa Museu Alegre de Sagrera i als seus períodes de vacances”.

Acords de la moció:

Primer.- Prendre les mesures oportunes de personal i dotació econòmica per tal de posar a disposició de les terrassenques i els terrassencs els Jardins de la Casa Museu Alegre de Sagrera en un ventall horari molt més ampli que respongui a les necessitats d’ús de la ciutadania.

Segon.- Considerar a tots els efectes la Casa Museu Alegre de Sagrera i els Jardins de la mateixa com dues peces patrimonials diferents, a semblança del que passa amb la Masia Freixa i el Parc de Sant Jordi.

Tercer.- Traslladar aquests acords a les Associacions de Veïns i a la FAVT.

Nou comentari