MónTerrassa
Junts demana instal·lar semàfors al pas de vianants del pont del Passeig
  • CA

El grup municipal Junts x Terrassa (JxT) presentarà al ple de febrer una Proposta de resolució per afavorir la seguretat dels vianants, instal·lant semàfors de manera prioritària a la zona del pas de vianants del pont del Passeig davant de la Mútua de Terrassa. Meritxell Lluís i Vall, portaveu, i M. Montserrat Trullàs i Escoda, regidora del Grup Municipal de Junts per Terrassa, d’acord amb allò que estableix l’article 13.n) del Reglament Org nic Municipal de l’Ajuntament de Terrassa, presenten la següent proposta de resolució al Ple:

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:

La millora de la mobilitat a peu és un objectiu essencial per assolir un canvi modal en la mobilitat quotidiana. Per tant, la senyalització dels espais de mobilitat ha de mantenir-se en les millors condicions possibles per a garantir la seguretat de la circulació de vehicles i, sobretot, per a la seguretat de les persones usuàries de l’espai públic.

Així doncs, garantir la seguretat de les persones vianants és un element clau a l’hora de planificar les eines de mobilitat.

La reducció de la velocitat de circulació és, sens dubte, un element bàsic per reduir la lesivitat de la sinistralitat d’aquest col·lectiu de persones que es desplacen per la ciutat i ajuda a reduir el nombre de vianants que pateixen atropellaments.

Així és especialment rellevant quan parlem de zones on conflueixen un alt volum de trànsit de persones i vehicles, com és el cas del pas de vianants situat al pont del Passeig davant de la Mútua de Terrassa. Un pas de vianants que cal ser reforçat

amb la instal·lació de semàfors per tal d’agrupar les persones vianants per fer més segur travessar el carrer i millorar la fluïdesa del trànsit de vehicles. Un pas molt concorregut per la proximitat amb un centre socio-sanitari i diversos serveis.

Per això, demanem al Ple de l’Ajuntament de Terrassa l’aprovació del següent

ACORD

ÚNIC.- Instal·lar, de manera prioritària, semàfors a la zona del pas de vianants del pont del Passeig davant de la Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa