MónTerrassa
Junts demana un pla de xoc per reduir la llista d’espera a les OAC de Terrassa
  • CA

Junts per Terrassa presenta en el pròxim ple municipal d’octubre una proposta de resolució per demanar un Pla de xoc per reduir la llista d’espera a les oficines d’atenció ciutadana. També es demana un reforç de personal al servei 010.

L’agrupació reconeix l’esforç realitzat pels treballadors durant la pandèmia i recorda que han estat 95.860 trucades ateses -de les quals 46.898 entre maig, juny i juliol- i que 46.356 persones han estat ateses presencialment entre els mesos de gener a agost. Només 10.496 atencions s’han fet a través dels tràmits en línia del 010, xifra que suposa un 11% del total. Tanmateix també ressalta que amb el tancament per la pandèmia, els temps d’espera en algunes oficines arriba ja al mes i mig, fins i tot als dos mesos en el cas de l’oficina del Districte IV.

“La pressió sobre l’atenció ciutadana ha estat brutal, i ho segueix sent, i s’han pres mesures per pal·liar aquesta situació: posada en marxa de l’oficina de la gent gran, l’app «Terrassa sense esperes»,…però no són suficients, calen més recursos humans i inversions tecnològiques“, manifesten. Per això demanen:

Primer.- Pla de xoc per reduir la llista d’espera de les oficines d’atenció ciutadana i reforç del servei 010.

Segon.- Campanyes d’informació i formació als punts Òmnia, a les biblioteques municipals, a les escoles d’adults, entitats,…quan les condicions sanitàries ho permetin, per donar eines d’apoderament als ciutadans per relacionar-se amb l’administració pels canals digitals.

Tercer.- Traslladar el contingut d’aquest acord als sindicats amb representació municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa