La JSC Terrassa estrena executiva

La JSC Terrassa estrena executiva | PSC

La JSC Terrassa escull la seva nova comissió executiva. Divendres 18 d’octubre s’ha celebrat una assemblea de les Joventuts Socialistes de Terrassa amb motiu de la renovació de l’executiva local. Incrementa el nombre de membres i baixa la mitjana d’edat de l’òrgan, incorporant fins a quatre persones que tenen menys de vint anys.

En paraules de la primera secretària, Noemí Carmona: “És un equip nou, jove i amb molta il·lusió per contribuir al projecte de les Joventuts Socialistes de Terrassa. Ja tenim múltiples activitats preparades a curt termini i en prepararem moltes més a llarg termini. Totes i tots els integrants de la nova executiva tenen moltes ganes de treballar per donar a conèixer el projecte socialista i d’aquesta manera intentar millorar la ciutat, posant l’accent en les necessitats de la població jove. Les Joventuts Socialistes de Terrassa són actualment l’organització juvenil més gran de la ciutat i aspiren a continuar creixent, de manera que conviden a totes i tots els joves que sentin interès per la política i amb ganes de contribuir-hi a contactar amb ells per poder conèixer la formació i participar de manera directa en la política local terrassenca”.

En la nova executiva que s’ha escollit es mantenen tres integrants de l’anterior direcció: Noemí Carmona com a primera secretària i Carles Luengo i Oriol Rivera com a vocals. Com a noves incorporacions hi ha Carlos Torrents com a secretari d’Organització, Carla Sánchez com a secretària adjunta d’Organització, Samuel Martínez com a secretari de Comunicació i Laura A. Portero com a secretària d’igualtat. El caire ideològic d’aquesta executiva i de l’organització “és socialista, europeista, ecologista, feminista i republicà”. La nova direcció té com a principal objectiu incrementar la seva presència i activitat a la ciutat, aportant un punt de vista juvenil en tots els àmbits i sectors locals, que millori la vida dels i les joves a la ciutat.

Nou comentari