MónTerrassa
Rull: “Ens han volgut humiliar i escarnir, però no se n’han sortit”
  • CA
Josep Rull en l’acte de benvinguda al Raval de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dilluns ha tingut lloc l’acte de benvinguda a Josep Rull. El Raval de Montserrat de Terrassa ha acollit, un cop més, centenars de persones que s’han acostat per cantar El Cant dels Ocells però també per veure de prop al conseller de Territori i Sostenibilitat cessat que va ser posat en llibertat ara fa just una setmana.

Rull, visiblement emocionat i abrigat amb un mocador groc, ha donat les gràcies als assistents pel seu escalf alhora que ha agraït les cartes que va rebre durant la presó, “rebre cartes són com carícies, no deixem d’enviar cartes als Jordis, al vicepresident Junqueras i el conseller Forn”.

!--akiadsense-->

L’egarenc ha volgut també transmetre un clar missatge: “hi ha massa poca presó per tanta dignitat com és avui present a Terrassa. Hi ha massa dignitat per poder quedar tancada. Ens han volgut humiliar i escarnir per allò que som i pel que la gent ens va votar” però assegura que “no se n’han sortit, deixem la presó amb la nostra dignitat, conviccions i ideals més forts que mai”. I ha recordat aquella Diada de 2013 quan “vam fer una cadena humana i ens vam donar les mans sense preguntar-li al del costat ni què pensava, ni com parlava ni d’on venia”. Aquell sentiment de “llibertat” s’ha mantingut intacte però també ha evolucionat, “fins ara aquells que hem fet política ho fèiem des de la convicció que volíem deixar els nostres fills un país lliure, però ara hi ha un nou convenciment, jo no vull que els meus fills visquin en un Estat on es pugui empresonar la gent per defensar lliurement i pacificament les seves idees, em nego que els nostres fills visquin en un país així”.

Rull ha acabat recordant que “tenim gent a la presó i a l’exili”, per retreure a aquells que diuen los covardes que se han ido… que “l’exili és molt dur, vol dir que si un familiar que no es pot moure i es posa malalt, no pots venir a veure’l, però no hi ha prou presons per tanta dignitat aquí però també a fora”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: N.S.R. a desembre 12, 2017 | 00:56
    N.S.R. desembre 12, 2017 | 00:56
    Això va de dignitat i coherència que no ho veieu ? Mantenir la República menys de 5 minuts, presentar-se a unes autonòmiques, no haver fet les estructures d'estat malgrat anunciar-les des de fa 5 anys, no dimitir als 18 mesos, continuar cobrant de Madrid, no renunciar als sous malgrat les detencions, acceptar la 155, fugir a Bèlgica i cagar-se a sobre, mentir sobre el suport internacional, etc... dignitat ? Coherència ? Mentides i fantasies del partit del 3% !!!
  2. Icona del comentari de: És un polític de molt baix nivell a desembre 12, 2017 | 06:37
    És un polític de molt baix nivell desembre 12, 2017 | 06:37
    T'has humiliat tu sòl amb comentaris com els de les teves flatulències; totalment fòra de lloc.
  3. Icona del comentari de: En Rull és l'exemple a desembre 12, 2017 | 08:00
    En Rull és l'exemple desembre 12, 2017 | 08:00
    En Rull és l'exemple de la dignitat. Per exemples d'indignes i farsants espanyolistes sociates disfressats d'independentistes "indignaos", els dos primers comentaris. Força, Rull!!!
  4. Icona del comentari de: Pel de dalt: És exemple de cinisme; de res més a desembre 12, 2017 | 09:02
    Pel de dalt: És exemple de cinisme; de res més desembre 12, 2017 | 09:02
    Aquest que parla despectivament dels "sociates" que sàpiga que han estat els amics del Rull a Terrassa durant anys; i fins fa poc de la seva dona; també regidora; que ha governat amb ells fins al final. Gracies als seus amics han tingut molts anys de sous oficials; normal que no li agradi el menjar de pressó o que una furgoneta li resulti incòmode.
  5. Icona del comentari de: 2017 a desembre 12, 2017 | 10:31
    2017 desembre 12, 2017 | 10:31
    Rull tu no necesitas ayuda para humillarte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa