MónTerrassa
Javier Garcia (PSC Terrassa) plega de l’Ajuntament
  • CA

Javier Garcia deixa l’acta de regidor. Per raons estrictament personals i sense que hi hagi cap problema amb el partit. La seva tasca dins l’agrupació local del Partit dels Socialistres de Catalunya (PSC) romandrà com ara. Diu que continuarà treballant pel que considera el seu projecte. Sí que s’allunyarà de la política més activa i en primera línia, com ha fet fins ara. Deixa el lloc a un any i mig de les eleccions municipals de 2023, però té molt clar que ha pres la decisió correcta. El seu lloc l’ocuparà la següent en la candidatura, Àfrica Serena. Ahir es va comunicar als militants.

És regidor des de novembre de 2017, quan Jordi Ballart va deixar de ser alcalde i companys de formació van abandonar per sempre les files del PSC . Fins llavors, Javier García (o Javi) vivia ja de prop la política municipal com a coordinador del grup municipal Socialista. En aquest temps, ha estat una de les persones de més pes dins l’agrupació egarenca.

La decisió d’aquest jove del PSC es fa oficial durant el ple municipal ordinari d’Abril de 2022, que se celebra aquest diumenge.

Els seus hobbies són: fer esport i llegir assajos i biografies. Va començar a militar a la JSC als 16 anys. El seu primer miting el va viure al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2008 amb Zapatero, Montilla, Chacón i Felipe González, i li va portar el seu avi.

Javier García

Perfil

Nascut a Terrassa el 14/09/1993

Graduat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (2015).
Màster en Advocacia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2017)

Trajectòria professional


• 2015-2016: Lletrat en pràctiques a un despatx d’advocats a Terrassa
• 2016-2017: Lletrat en l’àmbit de recursos humans de grup de restaurants de Barcelona
• Febrer 2017- Novembre 2017: Coordinador Grup Municipal Socialista Ajuntament de Terrassa
• Novembre 2017 – Juny 2019: Regidor de Presidència, Transparència, Estructura Territorial i Districtes i Qualitat Democràtica de l’Ajuntament. President del Districte VI

• Secretari d’Organització i Finances del PSC Terrassa
• Soci de Federalistes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Angelina Lloch Lis a abril 29, 2022 | 11:11
    Angelina Lloch Lis abril 29, 2022 | 11:11
    Trobarem a faltar el teu somriure

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa