MónTerrassa
Una institució de la política local anuncia la retirada
  • CA

Gabriel Turmo Sainz plega. Aquest dimecres se celebra l’assemblea Local per a l’elecció de la nova junta local del PPC de Terrassa i de la nova presidència. Gabriel Turmo Sainz ha anunciat que plega, que és el seu adéu definitiu.

El gener de 2016 va presentar a l’Ajuntament la seva renúncia al càrrec de regidor, després de 21 anys, per raons de salut. Ja havia dit que plegaria a mitja legislatura, però els esdeveniments es van precipitar al patir un ictus.

Les eleccions municipals li van anar malament al PP, va assumir totes les culpes i es va posar a disposició de partit.

Amb l’ictus, els metges li van recomanar que es prengués les coses amb més calma, i un del llocs amb més tensió era en els debats polítics. El regidor va decidir avançar la retirada de la primera línia.

Va néixer el 23 de setembre del 1967 a Terrassa És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i té despatx propi d’advocats al centre de la ciutat. Va ser professor de l’assignatura Organització d’un despatx a l’Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de Terrassa. Va ser president local de NNGG 1994-1997, membre del comitè executiu provincial del PP i regidor a l’Ajuntament des del 1995. Li encanta l’esport, ha practicat el futbol i el judo i ara es dedica a les curses atlètiques. És soci de l’Espanyol, que porta al cor des que era menut i a la pantalla del seu mòbil. Recorda que ja era fidel als colors blanc-i-blaus quan l’equip va caure en el pou de la Segona Divisiói després de la derrota a la finald de la UEFA, és quan se van fer soc i quan va decidir anar més a l’estado

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa