MónTerrassa
Insten a l’alcalde de Terrassa a vacunar-se contra la homosexualitat

Un ciutadà ha instat a l’alcalde de Terrassa a vacunar-se contra la homosexualitat. Ho ha fet responent a un post a les xarxes socials de Jordi Ballart, del passat dia 12 d’abril, en què explicava que l’Ajuntament havia renovat el conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona per continuar amb l’estudi de contracepció a la població de senglars, per tal de regular-la i així evitar haver de fer batudes. Sembla que això no ha agradat especialment a un dels veïns, que sota el perfil anònim de _ccayuukiingg_ ha deixat ben clara la seva homofòbia en demanar-li que en comptes d’utilitzar aquest mètode pels senglars se l’apliqui a ell mateix, però per “curar-se” de la homosexualitat. Sembla que aquest individu encara es pensa que es tracta d’una malaltia que s’hauria de tarctar.

Aquest és el missatge que ha deixat:

Davant d’aquest nou atac personal, com és habitual, Ballart no ha callat i ho ha denunciat. No només per provocar l’escarni públic sinó, sobretot, per fer reflexionar sobre les dificultats i encara la molta lluita que queda per fer per aconseguir la plena igualtat i respecte. L’alcalde ha estat contundent: “L’única vacuna que necessitem és contra l’odi i la intolerància. Tant de bo els meus fills mai hagin de sentir dir res dels seus pares per estimar-los i estimar-se. Encara queda molt per aconseguir fins que ningú ens insulti, ridiculitzi o menyspreï”, ha sentenciat.

Malauradament, de tant en tant, la homosexualitat de l’alcalde és utilitzada com a “arma” per atacar-lo per decisions o accions que es duen a terme des del govern municipal i que res tenen a veure amb l’orientació sexual o la identitat de gènere. L’últim episodi d’aquesta índole va ser denunciat al març de l’any passat. Aleshores, l’assetjament era tant greu que des de l’Observatori contra l’Homofòbia es va decidir presentar denúncia a la Generalitat i al Síndic de Gregues, apel·lant a que amb la Llei contra l’homofòbia, el govern és responsable de garantir la seguretat de les persones LGTBi.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Tano a abril 17, 2022 | 11:57
  Tano abril 17, 2022 | 11:57
  Aquest dat pel sac que fa aquest comentari, podria anar a prendre pel sac, enlloc de manifestar aquest puto odi, que li surt de la seva fastigosa boca.
 2. Icona del comentari de: Abel a abril 17, 2022 | 12:17
  Abel abril 17, 2022 | 12:17
  Tot el meu suport a l'alcalde. Llibertat sexual. Qui és ningú per triar qui ha d'estimar una altra persona? Ara bé trobo malament que sempre estigui utilitzant els seus fills. En qualsevol tema, sempre fica els seus fills i/o la seva enfermertat. Crec que no pot fer servir sempre els fills com a escut i per victimitzar-los.
 3. Icona del comentari de: Julio a abril 17, 2022 | 18:03
  Julio abril 17, 2022 | 18:03
  Me dan mucho más miedo las personas que piensan como los más cerraditos de siglos atrás, que las que tienen cualquier tipo de relaciones sexuales consentidas y legales con otras personas. La lástima es que lo reaccionario está volviendo. Para muestra el chaval del comentario, que la foto parece indicar que es joven. Parece mentira que a mis sesenta y dos tenga que seguir escuchando comentarios como los que oía cuando era un chaval. No ha cambiado nada: seguimos discutiendo sobre el aborto, opciones sexuales, machismo, etc. (por lo menos ahora ETA ya no protagoniza nuestras conversaciones). Cuánto daño hace la represión en los hogares (también en la vida pública, pero ahora ya no estamos bajo una dictadura más allá de la del capital).

Nou comentari

Comparteix