MónTerrassa
Iceta a Terrassa: “La societat s’ha dividit”
  • CA
Miquel Iceta, a Terrassa | 23

!--akiadsense-->

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Miquel Iceta, va escollir la ciutat de Terrassa per fer el primer acte territorial abans de les eleccions del proper 21 de desembre.

Després de lloar la tasca dels governs socialistes a la ciutat egarenca, “que han donat estabilitat i progrés a la ciutat”, va centrar el seu discurs en el moment que viu actualment la societat catalana: “La societat s’ha dividit, l’economia s’ha debilitat, s’ha malmès la imatge de Catalunya. Cal tornar al catalanisme de sempre, acollidor, que busca complicitats mitjançant el camí del diàleg i el pacte”. Miquel Iceta va parlar de “reconciliació entre els catalans i les catalanes que ens hem de posar d’acord en què volem ser i com hem d’arribar-hi, i també reconciliació amb la resta d’Espanya”. Va reiterar la necessitat d’”assolir un gran acord amb gent que pensa diferent per sortir del clima actual de col·lisió i tornar al camí de la prosperitat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vistalegre a novembre 28, 2017 | 07:45
    Vistalegre novembre 28, 2017 | 07:45
    Se’n recorden de la Isetta? Aquell cotxe amb forma d’ou monoplaça i la porta del qual s’obria pel davant. Un intent fracassat de fer la competència al 600 de la Seat amb un vehicle encara més barat. Igual que el Biscuter. Doncs això sou el trio del 155: un 600, un Biscuter i una Isetta. Atribui-vos cadascú el model que més us escaigui...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa