MónTerrassa
El govern de Terrassa s’explica: audiències públiques per retre comptes
  • CA

El govern municipal de Terrassa vol explicar-se millor sobre què ha fet i què té previst fer, i per això torna a convocar audiències públiques per retre comptes. Les sessions es duran a terme de forma telemàtica i estan distribuïdes per àrees i/o departaments municipals. Amb aquestes jornades es busca generar un espai de participació destinada a retre comptes davant la ciutadania de les accions realitzades durant l’any i explicar quines són les prioritats plantejades per al 2023. Coincideix amb la presentació de l’equip de govern, format per Tot per Terrassa i ERC, dels pressupostos municipals per l’any vinent.

Les sessions es duran a terme de forma telemàtica els dies 7, 8, 9, 14, 16 i 17 de novembre i es retransmetran en directe pel canal municipal de Youtube, com l’any passat, i de la plataforma participa.terrassa.cat. Hi haurà cinc sessions temàtiques, per àrees, més una dedicada específicament a la proposta de pressupost municipal pel 2023. El calendari de les sessions serà el següent:

– 7 de novembre, 18.30 h: Pressupost Municipal 2023
– 8 de novembre, 18.30 h: Cicles de la Vida
– 9 de novembre, 18.30 h: Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat
– 14 de novembre, 18.30 h: Serveis Generals i Govern Obert, Estructura Territorial i Atenció Ciutadana i Presidència
– 16 de novembre, 18.30 h: Serveis Territorials i Seguretat i Urbanisme i Sostenibilitat
– 17 de novembre, 18.30 h: Drets Socials

Com participar en les audiències públiques de Terrassa

Aquelles persones que vulguin participar, ho podran fer per tres vies diferents: es poden formular preguntes per escrit a través de la plataforma Participa a Terrassa fins a 24 hores abans de la sessió, prèvia inscripció; es pot sol·licitar la intervenció en directe a la videoconferència en el torn obert de preguntes, sol·licitant l’accés a través d’un formulari que es trobarà a la mateixa plataforma; i durant el torn obert de preguntes de la sessió també es pot participar per escrit, en l’apartat de comentaris de la mateixa plataforma. Els regidors i regidores donaran resposta a les preguntes durant la sessió i aquelles qüestions que no s’hagin pogut respondre, es contestaran per escrit a la secció de comentaris.

A més de la retransmissió en directe, les sessions quedaran gravades i es podran veure després a Participa a Terrassa i al canal de Youtube municipal. Les persones que ho vulguin podran fer preguntes durant una setmana més després de la sessió, a través de Participa a Terrassa, igual que durant la retransmissió en directe, i els regidors i regidores hi donaran resposta per escrit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa