MónTerrassa
El govern de Terrassa explica prioritats i pressupostos als ciutadans
  • CA

L’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa es prepara per retre comptes davant de la ciutadania i explicar amb més detall els pressupostos municipals per al 2022. D’aquesta manera, estan previstes diverses reunions a partir de la setmana vinent orientades a exposar l’acció desenvolupada aquest any de l’executiu local i explicar quines són les prioritats recollides en el pressupost. Es farà a través de cinc audiències públiques, cadascuna d’elles específica d’una àrea. La sessió dedicada exclusivament a la proposta de pressupost de l’equip de govern ja es va dur a terme el passat 8 d’octubre.

Les sessions es faran de manera telemàtica i es retransmetran en directe pel canal municipal de Youtube, com ja es va fer l’any passat, i de la plataforma participa.terrassa.cat. Aquelles persones que vulguin participar, ho podran fer per tres vies diferents: poden formular preguntes per escrit a través de la plataforma Participa a Terrassa fins a 24 hores abans de la sessió, prèvia inscripció; es pot sol·licitar la intervenció en directe a la videoconferència en el torn obert de preguntes, sol·licitant l’accés a través d’un formulari que es trobarà a la mateixa plataforma; i durant el torn obert de preguntes de la sessió també es pot participar per escrit, en l’apartat de comentaris de la mateixa plataforma. Els regidors i regidores donaran resposta a les preguntes durant la sessió i aquelles qüestions que no s’hagin pogut respondre, es contestaran per escrit a la secció de comentaris.

El calendari de les sessions serà el següent:

– 9 de novembre, 18.30 h: Cicles de la Vida
– 10 de novembre, 18.30 h: Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat.
– 11 de novembre, 18.30 h: Serveis Generals i Govern Obert, Estructura Territorial i Atenció Ciutadana i Presidència
– 16 de novembre, 18.30 h: Serveis Territorials i Seguretat i Urbanisme i Sostenibilitat
– 18 de novembre, 18.30 h: Drets Socials

Les sessions quedaran gravades i es podran veure a posteriori en el mateix canal de Youtube, per la qual cosa, el portal Participa restarà obert per aquelles persones que vulguin fer preguntes durant la setmana següent. Els regidors donaran resposta per escrit.

La regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, ha fet una crida a la participació de la ciutadania en les diferents sessions: “Les audiències públiques, per assolir tot el seu valor, han de ser una eina d’interacció entre la institució i la ciutadania, no poden ser un aparador. Les preguntes que es plantegin durant les sessions faran que la ciutadania quedi més ben informada, però també servirà al Govern per detectar què és el que interessa més o preocupa més. Per això, vull convidar tothom a aprofitar les diferents vies que s’ofereixen per participar a les audiències”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa