MónTerrassa
El govern contempla invertir 6 milions d’euros en millores a l’espai públic i equipaments

Aquest dijous al matí, l’alcalde Alfredo Vega ha presentat el nou pla d’actuació de millores a l’espai públic i equipaments municipals de Terrassa. El document correspon a la proposta que ha presentat l’equip de govern i haurà de ser ratificat aquesta tarda dins del ple municipal de l’Ajuntament per tal de tirar endavant.

Es tracta d’un pla que contempla inversions per valor de 5,9 milions d’euros, provinents del superàvit de liquidació del pressupost de 2017. D’aquests, prop de 900 mil corresponen a 19 projectes que s’haurien d’executar aquest mateix 2018, mentre que cinc milions serien per 32 accions de cara el 2019. “El Pla evidencia que l’Ajuntament té una bona salut financera i que s’està duent a terme una bona gestió”, ha explicat Vega que ha subratllat que “continuem rebaixant el deute però alhora creiem que els estalvis que es generen també han de permetre millorar la qualitat de vida dels ciutadans”. L’alcalde afirma que els projectes han estat escollits a petició dels tècnics, i fruit de la necessitat per evitar un major deteriorament, com a mesures de seguretat, per fer més eficients els serveis.

Així, entre els projectes previstos hi hauria la compra de 750 contenidors i de dos camions de càrrega lateral, la millora de parc i places de la ciutat, la nova pista d’atletisme a Can Jofresa, la rehabilitació de les llanternes de la Sala Muncunill o actuacions de millora de climatització i seguretat als centres educatius.

Ara caldrà esperar que aquest vespre, els partits de l’oposició hi donin suport perquè el gairebé un centenar d’intervencions que proposa el govern es realitzin.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Juan a juny 28, 2018 | 10:41
    Juan juny 28, 2018 | 10:41
    los contenedores ya están operativos y los camiones han llegado esta semana. Eso no entraba en el gasto social del superavit, si no de la implantación de nuevas lineas de recogida lateral que se implementaron hacia semana santa
  2. Icona del comentari de: Falsos i mentiders a juny 28, 2018 | 13:21
    Falsos i mentiders juny 28, 2018 | 13:21
    Terrassa és la ciutat més bruta de Catalunya, passejes pels seus carrers i veus voreres brutes de taques, només es neteja quan plou, papereres plenes de fa dies, brossa al terra dels contenidors. Una vergonya!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa