MónTerrassa
González (Cs): “Per què no podem guanyar les eleccions a Terrassa?
  • CA
Javi González i Isabel Martínez
Javi González i Isabel Martínez | J. M.O.

Cs ha obert campanya a la plaça de Ca n’Anglada, amb el portaveu del partit a l’Ajuntament, Javi González, la candidata número 9 per Barcelona, Isabel Martínez, i regidors taronges.

“Ciutadans es presenta a les eleccions amb optimisme i amb la voluntat de ser el partit més votat a Terrassa. Ja vam guanyar les autonòmiques a Terrassa miques i per què no podem guanyar ara?” Pel que fa als grans pactes al congrés, González afirma que volem acabar amb populismes i nacionalismes i fer fora el PSOE”.

Ciutadans
Ciutadans | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’equip de la formació taronja ha assegurat que “a Terrassa volem posar el focus a defensar la millora de les nostres infraestructures, com la B-40 o la zona de Renfe Oest”. Martínez ha afirmat que “només en un país amb estabilitat política i econòmica aconseguirem el finançament local necessari per a millorar com a ciutat”. Per tot això, la candidata ha fet una crida a “sortir a votar el 28 d’abril, però no només amb el cap, sinó també amb el cor per tot el que ens uneix”.

Isabel Martínez ha explicat que Ciutadans es presenta en aquests comicis “per a ser decisius en el futur govern d’Espanya” perquè “volem un govern que no aquest en mans de populistes i independentistes”. En aquest sentit, ha incidit que “volem un país on es respectin les institucions i on les famílies de tots els tipus tinguin més drets”. A més, “volem un país on es lluiti per una igualtat real i efectiva entre homes i dones, des d’un feminisme liberal i inclusiu amb el qual tothom se senti identificat”, ha afegit la candidata.

Finalment, ha recordat que la formació taronja defensa “un lloc on els treballadors, autònoms i empresaris sentin reconeguts els seus drets i es fomenti als emprenedors”. També ha fet referència a la proposta d’“impulsar i prioritzar l’educació per a acabar amb les deficiències actuals i la seva fragmentació”, i amb“una universitat de tots, on tinguin cabuda totes les ideologies i es respecti a tothom”. En definitiva, Martínez ha admès que “tenim moltes ganes de guanyar i així canviar Espanya amb aquest gran projecte que estem construint entre tots”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa