MónTerrassa
González (Cs): “L’apropiació de l’espai públic genera malestar en la ciutadania”
  • CA
Javi González, de C’s | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Javier González, portaveu del grup municipal de Ciudadanos a l’Ajuntament de Terrassa, ja s’ha manifestat sobre els moments de tensió que es van viure al carrer Major de Terrassa quan un espanyolista es va encarar amb unes àvies per portar el llaç groc al carrer Major.

“S’ha de respectar la llibertat d’expressió per d’amunt d’altres consideracions, és un puntal de qualsevol democràcia. Però també és cert que l’apropiació de l’espai públic de manera abusiva i reiterada en defensa d’una idea política genera reaccions de malestar en bona part de la ciutadania. La prolongació en el temps d’un activisme independentista que no facilita espais de diàleg no augura possibilitats de reconstrucció d’una convivència malmesa…. Respecte a la llibertat d’expressió, i en aquest exercici convidar a la serenor a tothom, tant als que criden “Viva espanya” pel carrer com els que cantem “l’estaca” cada dia al vespre…”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: CarlesViS a juliol 24, 2018 | 17:57
    CarlesViS juliol 24, 2018 | 17:57
    "S'ha de respectar la llibertat d'expressió per d'amunt d'altres consideracions",correcte ara qui es el incívic,per no dir una altre cosa,el impresentable que increpa o qui es increpat.? Uns van retirant el que posen altres? i sempre els incidents son provocats pel mateix ideari.
  2. Icona del comentari de: Miquel200 a juliol 25, 2018 | 07:26
    Miquel200 juliol 25, 2018 | 07:26
    Blanquejant la violència de l'energumen? Pretendre fer creure que l'energumen del vídeo és capaç de dialogar tranquil·lament es prendre'ns per imbècils, però de fet és el perfil de votant que vol el Sr. González.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa