MónTerrassa
Giménez-Arcusa a The Washington Post: “M’han dit puta feixista”
  • CA

Marta Giménez-Arcusa és una de les protagonistes del reportatge que va publicar el passat diumenge, dia 8, al diari nord-americà The Washington Post. Sota el títol ‘We don’t know how good we have it here’: Many Catalans don’t want a break with Spain (No sabem què en traurem de bo: Molts catalans no volen trencar amb Espanya), els periodistes William Booth i Raul Gallego Abellan han parlat amb diverses persones sobre com viuen la situació actual de Catalunya davant d’una possible declaració d’independència.

Entre els opinadors hi ha la presidenta de Nuevas Generaciones del Partit Popular de Terrassa, que explica que “tinc una mica de por”, i ho argumenta perquè a les xarxes socials li han dit “puta feixista”. Giménez-Arcusa afirma a The Washington Post “evidentment que no vaig votar, perquè la votació va ser declarada il·legal pel Tribunal Constitucional”. Explica que ella vol ser part d’Europa i creu “en una Espanya unida”. La popular es queixa que els independentistes parlen que Catalunya està oprimida, “ensenya’m l’opressió. Som la gent més lliure d’Europa”.

També hi ha declaracions de la periodista freelance Maribel Villabla, la directora de cinema Isabel Coixet, el dissenyador Javier Mariscal o l’activista Eduard De Vilar (que va animar a la gent a votar en blanc a l’1-O).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa