MónTerrassa
Giménez vol una Ronda Vallès que cusi Sabadell i la connecti a Terrassa
  • CA
Ignasi Giménez, ponent a la Cambra de Comerç de Sabadell
Ignasi Giménez, ponent a la Cambra de Comerç de Sabadell | CCVO

!--akiadsense-->

Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació de l’informe de conjuntura de Sabadell a la Cambra de Comerç de Sabadell amb la participació del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental des del 2015 i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez.

Giménez ha exposat que “la manca d’infraestructures minva la competitivitat de les empreses de la nostra comarca”, i s’ha centrat en el Quart Cinturó, ara que torna a estar en boca de tothom després que els alcaldes de Terrassa i Sabadell hagin unit forces perquè aquest connecti les dues capitals vallesanes. Pel president del Consell Comarcal, “si volem avançar hem de treure del nostre lèxic la paraula 4t Cinturó. És una infraestructura que es va planificar fa molts anys que no tenia com a objectiu ser permeable als municipis que passava. Ara, estem plantejant una cosa que no té res a veure”.

Giménez ha explicat que l’aposta és “la Ronda Vallès, una infraestructura que funcioni com una ronda per les nostres ciutats”. L’alcalde de Castellar ha reconegut que “qui ho necessita més és Sabadell. Tinguem clar que quan finalment s’obri la connexió de Terrassa i Abrera amb Martorell, la ciutat de Terrassa guanyarà amb competitivitat”. En aquest sentit, considera que amb una Ronda Vallès “aconseguirem millorar la qualitat de l’aire de la ciutat de Sabadell, que ara té dues cicatrius, la Gran Via i la Ronda d’Estrasburg”. “És una ronda, no és una autopista. És una ronda permeable a les ciutats” ha afirmat i ha recalcat que “no plantegem la connexió amb el Vallès Oriental”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa