MónTerrassa
Gabriela Serra emplaça PDeCAT i ERC a “fixar data i pregunta pel referèndum”
  • CA
Serra va ser aquest dijous en el cicle de xerrades de l’ANC | CUP

!--akiadsense-->

Gabriela Serra, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, va ser aquest dijous, dia 20 d’abril, a Terrassa. Ho va fer en el marc del cicle de xerrades que l’ANC Terrassa, en col·laboració amb Òmnium Cultural, està desenvolupant en les darreres setmanes. Sota el lema Fem Futur, el camí cap a la República catalana, diversos membres del Parlament han compartit impressions amb la ciutadania de Terrassa, en trobades al Centre Cultural.

En la seva intervenció, Serra va lamentar que el Govern “encara no hagi fixat data i pregunta” pel possible referèndum. “Aquesta informació no s’ha fet i esperem que es faci en breu perquè és imprescindible per començar la marxa enrere de la consecució del nostre dret com a poble d’autodeterminar-nos”, va assegurar.

La diputada de la CUP va considerar important que “ben aviat” es doni aquesta informació sobre el referèndum, per tal que comenci la “marxa enrere de l’exercici del dret a l’autodeterminació”. La diputada de la CUP va atribuir certa “confusió i contradiccions” als membres de l’executiu català.

El Centre Cultural va acollir la xerrada de la diputada de la CUP | CUP Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa