MónTerrassa
Frente Obrero pinta Terrassa amb banderes tricolor per la Diada
  • CA

Frente Obrero ha protagonitzat aquest cap de setmana una acció reivindicativa a Terrassa amb la pintada de diverses banderes tricolors, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L’edifici de l’estació de Renfe Nord, ubicat al passeig 22 de Juliol, ha estat una de les víctimes d’aquesta acció signada per l’organització, on a més de la bandera s’hi podia llegir el lema: “Cataluña por la república popular”. També s’han col·locart cartells i pòsters en diverses zones de la ciutat i a més, el mateix diumenge 11 de setembre, s’ha desplegat una gran pancarta en un centre comercial de la ciutat.

Totes aquestes accions venen a tomb perquè aquest grup afirma estar “en contra del nacionalisme i dels grups polítics independentistes”. El motiu que esgrimeixen és que “porten anys apropiant-se de l’11 de setembre, de la Diada, utilitzant-lo per als seus interessos partidistes”. Frente Obrero lamenta que aquesta jornada sigui per “reivindicar un nacionalisme català ranci que l’única cosa que cerca és la confrontació amb tot el que tingui a veure amb Espanya”.

Pintada aquest 11 de setembre feta per Frente Obrero a Terrassa | F.O.

“Ni unió ni separació forçosa”

La formació política recorda que en el seu ideari hi ha tan la “confrontació” amb el nacionalisme espanyol, “que aposta per una unió forçosa”, com contra el català, “que aposta per la separació forçosa”, perquè ambdós comparteixes, segons el seu parer “van en pro dels interessos de la burgesia d’un bàndol o un altre, i deixant d’un costat els interessos dels treballadors”.

Aquesta organització política també ha estat protagonista de polèmiques pel seus “escarnis a polítics d’esquerra, perquè els recriminem que no facin res per millorar la vida dels treballadors”. Defensen un projecte polític que passaria perquè “la comunitat autònoma de Catalunya formés part d’una república popular i federal” juntament amb la resta “de pobles” d’Espanya.

Cartell de Frente Obrero reclamant una república espanyola | F.O.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a setembre 12, 2022 | 17:29
    ton c. setembre 12, 2022 | 17:29
    us recordeu de l´últim catalá que va dir aixó de una republica de tots els pobles d´Espanya, heu de menjar moltes cues de pansa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa