MónTerrassa
FOTOS | Diada Nacional a Terrassa, en format reduït i simbòlic
  • CA

Aquest dissabte, 11 de setembre, ha tingut lloc a Terrassa la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, la tradicional ofrena floral d’entitats i institucions ha tingut un caràcter més intimista i simbòlic, a causa de les restriccions derivades de la situació sanitària de la Covid-19. D’aquesta manera, han estat els portaveus dels grups municipals i membres de la corporació local els encarregats de realitzar l’acte oficial al peu de l’escultura d’Albert Novellón, “Al vent”, a la plaça de l’Onze de Setembre, al barri de Vallparadís de Terrassa.

Els representants dels partits polítics a l’Ajuntament de Terrassa han realitzat l’ofrena floral | Ramon Navarro

L’ofrena amb l’escut de l’Ajuntament de Terrassa ha estat realitzada per un representant de cadascun dels partits amb presència al Consistori: els regidors Jennifer Ramírez (Tot per Terrassa), Isaac Albert (ERC), Marc Armengol (PSC) i Meritxell Lluís (Junts per Terrassa). Com ja van manifestar ara fa uns dies, Ciutadans no ha volgut participar-hi al considerar que es tracta d’una celebració només al servei dels independentistes.

Per fer visibles aquelles entitats que en altres circumstàncies haurien participat presencialment a l’ofrena floral i que aquest any no han pogut, l’Ajuntament ha volgut fer constar en una pantalla enrotllable, just al costat de l’escultura, els seus noms. D’aquesta manera, s’ha pogut evitar aglomeracions inecessàriaes i respectar les normes de seguretat de Salut.

Ofrena floral a la plaça Onze de Setembre de Terrassa | Ramon Navarro
Desplegable amb totes les entitats que han volgut participar en l’ofrena floral simbòlica per l’11S a Terrassa
L’Esmelina, militant històrica del PSC, amb el tinent d’alcalde i portaveu d’ERC, Isaac Albert | Ramon Navarro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa