MónTerrassa
Biografia dels 27 nous regidors de l’Ajuntament de Terrassa el 26-M de 2019
  • CA

El 26 M ha fet dos anys d’unes eleccions municipals històriques a Terrassa que ho van capgirar tot i amb uns resultats que van sorprendre tothom i van permetre acabar amb 40 anys d’hegemonia del PSC al capdavant de l’Ajuntament. Fem una repassada a aquell moment amb un dels articles que Món Terrassa va publicar aquells dies.

Aquests són els 27 nous regidors de l’Ajuntament de Terrassa després de les eleccions municipals d’aquest diumenge 26M.

TOT PER TERRASSA

1. JORDI BALLART

z

Jordi Ballart, número 1 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

39 anys. Una paraula: DIÀLEG

El Jordi és tímid. El poden veure posar-se vermell fàcilment. Però també és dinàmic, espontani, dialogant i pacient. El Jordi trepitja carrer, parla amb la gent (en persona i a les xarxes) i sopa a casa seva per conèixer la ciutat des de dins. I ho fa tot l’any. I ho fa amb tothom. Transversalitat, pluralitat i visió municipalista, tres eixos que l’han dut a crear Tot per Terrassa. Format en Ciències Polítiques a la UAB, va ser alcalde de Terrassa durant cinc anys (fins el 2017) amb el PSC, fins que va decidir deixar el partit i l’alcaldia per desacords amb el tristament famós article 155. El Jordi és capaç d’observar Terrassa fixant-se en les virtuts, però també amb vocació d’entendre i atendre les mancances. És un polític que, en realitat, amaga un cuiner que, algun dia, potser farà realitat la creació d’un restaurant. Potser de truites, per exemple, una de les seves especialitats, unes truites que li han servit per sopar amb terrassencs i terrassenques, per compartir inquietuds i confidències mentre es baten uns ous i s’hi afegeixen patates, alls tendres, formatge o, fins i tot, croissant (visca la creativitat!). Abans de ser alcalde, va exercir set anys com a regidor, pel que la seva perspectiva de la ciutat s’ha anat coent des de fa molt temps. Li encanta la fotografia, tocar el violí, viatjar, cuinar (això ja ha quedat clar, però afegim els arrossos a les truites) i el teatre. L’han marcat llibres de Delibes i Marías i músics com Ismael Serrano, Sopa de Cabra, REM o Bach (heterogeneïtat musical, doncs). I entre els seus referents, Vicenç Ferrer (amb qui va sopar a casa seva, a l’Índia), Pasqual Maragall i Nelson Mandela. Transversalitat, pluralitat, valors. Des de la timidesa, des del diàleg, des la passió per Terrassa.

2. ROSA BOLADERAS

x

Rosa Boladeras, número 2 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

46 anys. Una paraula: ESCOLTAR, CREAR, DIGNITAT, AMOR

Terrassa és casa, diu la Rosa, actriu terrassenca que (com fa l’actor dels Simpsons) recordaran per sèries com Temps de silenci i per obres com Stokölm i A mi no em diguis amor. La Rosa és un nervi i desborda creativitat i visió i amor obsessiu per la cultura. Per això es defineix com a lluitadora des de l’amor i imagina una Terrassa que traspassi horitzons en forma de cultura, ciutat verda i amb les persones al centre. Ha dirigit durant anys el festival Elixir, una ruta poètica, gratuïta (cultura per a tothom, pura filosofia Boladeras) i que aplega músics, poetes i molta bellesa, des d’un gènere minoritari i maleït (potser per això és tan bonic). La Rosa creu que Tot per Terrassa és una escletxa, un inici, una esperança i una revolució, i en forma part perquè hi veu una oportunitat real de somiar i sembrar amb amor, innovació i bondat. Convidint -la a menjar el que vulguin (menys fetge!). I no li facin escollir un llibre (Natàlia Ginzburg, Foster Wallace, Capote o Salinger brollen aviat dels seus llavis) o una sola pel·lícula. I pensin que vostès formen part del seu lloc favorit de Terrassa, que són les persones.

3. LLUÏSA MELGARES

x

Lluïsa Melgares, número 3 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

47 anys. Una paraula: SORORITAT

Els neologismes ens ajuden a créixer i entendre millor el món. Encara que sigui per definir camí que falta recórrer. La paraula favorita de la Lluïsa (sororitat) n’és un que fa referència a la solidaritat entre dones en un context de discriminació per gènere, raça o classe social. Parlar de la Lluïsa equival a fer-ho de lluitar per assolir metes d’igualtat. Advocada, casada i amb dos fills, viu a Can Roca i imagina una Terrassa sense barreres econòmiques i físiques, responsable i amb igualtat d’oportunitats. Li agrada l’arròs i creu que Tot per Terrassa és una petita gran revolució convençuda que des de les ciutats es pot canviar el món. Es defineix com a lluitadora (molt encertat), li agraden les cançons de Dire Straits i fa seu el títol d’un assaig de l’escriptora nigeriana Chimamanda Ngozi (Tots hauríem de ser feministes), un text que lluita (com la Lluïsa, ja ho saben) contra els estereotips que limiten pensaments i es transformen en rebuig vers Àfrica i vers la mateixa idea de feminisme. Lluitin al seu costat.

4. NÚRIA MARÍN

X

Núria Marín, número 4 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

58 anys. Una paraula: POSSIBILITAT

La Núria, terrassenca, casada i amb dos fills, viu a Vallparadís, li encanten els canelons i és mestra. I ens aturem en aquesta paraula. La Núria és la directora de l’Escola Mare de Déu de Montserrat (guardonada el 2018 com millor escola catalana) i se li acaba de concedir la Creu de Sant Jordi (al costat de Messi. O Messi al costat de la Núria). Però ella es segueix definint com a mestra. Fins i tot prefereix fer-ho amb una frase que diu que els somnis són objectius a aconseguir. Imagina una Terrassa multicultural, tolerant i inclusiva, una visió, una revolució que ella i la seva escola de barri fan en un centre catalogat d’alta complexitat (ai, les etiquetes!) i amb un 97% d’alumnes de famílies migrants (ai, la segregació escolar!). L’escola es basa en un model de comunitat d’aprenentatge, amb participació de familiars i veïns (trencant tòpics i prejudicis), en grups interactius i el màxim d’heterogenis possibles i acompanyats per un adult no acadèmic. Així, quan l’educació passa a ser compartida i col·laborativa, els familiars també reben educació. La Núria parla d’una escola basada en la cultura de les possibilitats (paraula favorita!) i no en la de la queixa. Creu que Tot per Terrassa aporta il·lusió i una mirada (sí, ho han encertat) possibilista.

5. NOEL DUQUE

x

Noel Duque, número 5 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

35 anys. Una palabra: AMOR

Noel es integrador social. Pero no solo como profesión, sino también como reivindicación, como filosofía de vida. Su paisaje es la Terrassa olvidada, la de los pisos de barriada donde casi nadie va, la de plazas de cemento con grafitti, canastas de baloncesto y miradas inciertas al futuro. Cuando no está en Terrassa echa de menos tumbarse con sus gatos (Christian y Pili) mientras los Solo los Solo cantan sobre acordarse siempre de los buenos y sobre estar en un tren de largo recorrido. Noel es puro corazón y tiene la mirada de un chaval en una coraza de pívot. Su discurso es una arenga constante a no dejar atrás a niños y jóvenes que viven en los muchos cantuselles de Terrassa. Noel define Tot per Terrassa como una revolución política y como la oportunidad de acercar la política a la infancia y a colectivos alejados de los (llamados) poderes. La voz de Noel puede resonar en un estudio austero de radio para que surjan minutos mágicos; en unos campamentos de jóvenes de los de macarrones y risas, y en un partido de fútbol sala para ganar. Para ganar en la vida.

6. MIGUEL ÁNGEL MORENO

Miguel Ángel Moreno, del CP San Cristóbal | CP San Cristóbal

56 anys. Una palabra: AMISTAD

Natural de Ciudad Real, Miguel Ángel preside el que muchos llaman el club milagro del fútbol, un club modesto de barrio más modesto todavía (Ca n’Anglada). Ha estado vinculado a varios clubs de la ciudad (como el Jabac), ha presidido l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca, y ha conseguido que la camiseta blanquiazul del Sancris se afianze en la Tercera División al lado de la roja del mismo Terrassa FC. Casado y con dos hijos, se define como responsable y honesto, le encanta comer tortilla, valora la amistad y la humildad en los demás e imagina una Terrassa dinámica. De esta misma manera ve el proyecto de Tot per Terrassa, y hace suya la letra de una añeja canción del Dúo Dinámico que anima a resistir a pesar de perder partidas, de cerrarse salidas, de tener miedo del silencio o de que el mundo pierda toda magia.

7. NIKI RAMÍREZ

X
Niki Ramírez, número 7 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

32 anys.

Una paraula: CONNECTING!

La Niki és pur nervi i empatia. Connecting people! li agrada per definir-se, un eslògan que vessa espontaneïtat. La veuran de vermell com a futbolista del Terrassa FC. I més mudada com a tècnica d'”intermediació laboral amb empreses. Però sempre és la mateixa Niki, la que imagina una ciutat gran sense perdre l’essència de poble, la que valora en els demés la sinceritat i la confiança; la que descriu Tot per Terrassa amb els mots valor i estima, i la que balla quan els Doctor Prats canten sobre un estiu enmig de ciutats glaçades o sobre nits d’agost a la carretera. La Niki transmet vitalitat i fa seus els valors de proximitat, de transparència i de pluralitat. Quan no és a Terrassa pensa en passejar per Vallparadís. I en unes bones croquetes, que també.

8. XAVI FERNÁNDEZ

X
Xavi Fernández, número 8 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

46 anys. Una palabra: MAMA

Si la palabra favorita de Xavi és Mama, permítannos que su presentación sea con los dos apellidos. Xavi tiene un hijo y vive en Sant Pere, pero con unas raíces muy profundas en los que fueron los primeros pisos de Can Parellada, la Terrassa de barrio, en la que todavía hay puentes (más mentales que físicos) que construir con el resto de la ciudad. Xavi es policía municipal, se define como curioso y le encanta hacerse fotos, desde que era niño, sacando la lengua. Xavi ve la vida un poco como su película favorita (La vida es bella), como un juego divertido pero en un tablero duro y, a menudo, injusto. Pónganle Estopa a todo volumen y compartan con él un plato de arroz y será feliz. Imagina una Terrassa más humana y cívica, y referente en cultura y deportes. Describe Tot per Terrassa como un grupo humano formado por terrassencs progresistas y valora en los demás el sentido del humor. Ya saben, saquen la lengua, háganse una foto y se la pueden mandar.

9. RAÚL IBÁÑEZ

x
Raúl Ibáñez, número 9 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

39 anys. Una palabra: GRACIAS

“El Biri” es Ca n’Anglada hecho persona, es cruce de culturas, de mirada rumbera y abierta, de amor a la familia y a los amigos que echa de menos cuando no está por Terrassa, de multiculturalidad. Él mismo imagina una ciudad de convivencia y con oportunidades para vivir dignamente. Le encanta el jamón, las canciones de Los Chichos (que él suele llevar a su propio terreno) y leer “El señor de los anillos”. Como cantaban aquellos sobre Barcelona, “El Biri” cree en el poder de Terrassa. Una guitarra que maneja con soltura es su fiel compañera, como su sonrisa pilla, su mirada límpia y su gran corazón. Será por eso que valora la honradez en los demás y su lema es “vive y deja vivir”. Fresco, directo, vital. Como una rumba, como el barrio de Ca n’Anglada que le vio nacer.

10. MÓNICA POLO

X
Mónica Polo, número 10 de la llista de Tot per Terrassa pel 26-M | TOT PER TERRASSA

41 anys. Una palabra: EQUIDAD

Mónica ahuyenta monstruos, ahuyenta miedos. Y lo hace con su mirada clara, su sonrisa espléndida y su carácter bizarro, valiente, generoso. Casada con Txiqui, tiene dos hijos (Marc y Aleix) y un perro con nombre de persona al revés (Airun). Mónica lucha, hasta el agotamiento, contra una enfermedad minoritaria de su hijo y de otros niños. No es casual que se defina como luchadora y empática (damos fe) o que le encante la película “El diario de Noa” (una historia de amor contra la adversidad) y la canción “Guerrero de amor”; de Canal 69, dedicada a “sus” niños con un mensaje de fuerza, fe, esperanza, pasos, avances que acaba con una bella explosión de globos y confeti de colores. Mónica imagina una Terrassa con calles donde todos podamos pasear, con verdadera inclusión y sin listas de espera en los hospitales. Describe TOT PER TERRASSA como es ella, fuerte y valiente.

PSC

1. ALFREDO VEGA

x

Alfredo Vega, número 1 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Llicenciat en Geografia i Història. Mestre de professió, durant 20 anys ha estat director del CEIP Pere Viver de Terrassa. També va formar part de la junta del Club Natació Terrassa. Està casat, té un fill, una filla i un net i una neta. Primer secretari del PSC Terrassa.

2. EVA CANDELA

x

Eva Candela, número 2 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Arquitecta tècnica. Té una llarga trajectòria dins l’administració pública i en aquesta darrer mandat ha estat Tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les persones a l’Ajuntament de Terrassa. Vinculada al món esportiu de la ciutat, ha estat presidenta del Casal de Sant Pere. Militant socialista, actualment és secretària de Política Municipal al PSC Vallès Oest.

3. ADRIÁN SÁNCHEZ

x

Adrián Sánchez, número 3 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Enginyer en Tecnologies Aeroespacials per la UPC de Terrassa, ha centrat la seva tasca en la representació estudiantil, exercint de delegat d’Escola de la ESEIAAT. També ha estat membre del Consell de Govern de la UPC. Professionalment, ha treballat com a assistent a la recerca al Departament d’Organització d’Empreses de la Politècnica. Aquest darrer mandat a l’Ajuntament de Terrassa ha estat regidor d’Universitats, Innovació, dels mitjans públics i també de Capacitats diverses i solidaritat. Adrián Sánchez ha estat membre de l’executiva nacional de les JSC i del sindicat AJEC.

4. JAVIER GARCÍA

x

Javier García, número 4 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Llicenciat en Dret i màster en Advocacia. Té 25 anys i és nascut a Terrassa. En el darrer mandat ha estat regidor de Presidència, Transparència i Estructura Territorial a l’Ajuntament de Terrassa. Actualment és el secretari d’Organització del PSC Terrassa, partit on milita des de ben jove i on també va estar primer secretari de la JSC.

5. JOSEFINA MERINO

x

Josefina Merino, número 5 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Té 49 anys i és nascuda a Terrassa, tot i que els seus pares són de Córdoba. Empresària autònoma des de l’any 2010. Postgrau en Comunicació i Lideratge polític. Ha estat presidenta del Centre andalús de Nueva Carteya a Terrassa i continua actualment a la Junta, en el càrrec de tresorera. Secretària de Política Municipal del PSC Terrassa.

6. AMADEU AGUADO

x

Amadeu Aguado, número 6 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Nascut a Terrassa l’any 1960. En aquest darrer mandat ha estat Tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura Innovació i projecció de la ciutat i Portaveu del govern. És una persona molt vinculada al món de la cultura popular de Terrassa, especialment a les sardanes i al teatre amateur. Va presidir el Centre Cultural El Social.

7. MARC ARMENGOL

x

Marc Armengol, número 7 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

Arquitecte i especialista en espai públic. Ha estat regidor d’Urbanisme i en la darrera etapa d’aquest mandat a Terrassa ha assumit la Tinença d’alcaldia de Territori i Sostenibilitat.

ERC-MES

1. ISAAC ALBERT

x

Isaac Albert, número 1 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

Sóc nascut el 6 de febrer de 1969 a Terrassa. M’agrada la cuina i, per tant, també menjar i beure, tot i que dit així es pugui malinterpretar… Crec en la política, en els polítics i en els partits polítics, i això no treu que cregui que una nova forma de fer política, de relacionar-se amb els ciutadans i d’organitzar-se, és necessària i imprescindible. Sóc mediador i assessor financer pel Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió Financera per l’Institut Superior d’Economia Aplicada de Barcelona. He treballat en diferents empreses del sector financer. Vaig participar en la creació, desenvolupament i implantació del primer banc sense oficines, banca telefònica i banca d’Internet de l’Estat Espanyol. També he col·laborat en una consultora especialitzada en gestió i govern de dades, desenvolupant un projecte d’smartcities vinculat a la gestió de les dades de les administracions públiques.

Sóc militant d’ERC des de l’any 1999. Membre de l’Executiva Local d’ERC de Terrassa des de l’any 2002, on he ocupat diferents secretaries i n’he estat president. He estat membre i vicepresident del Consell Nacional d’ERC. He encapçalat la llista de les Eleccions Municipals el 2007, el 2011 i 2015. He estat Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Drets Civils de l’Ajuntament de Terrassa. Actualment sóc diputat delegat de comerç a la Diputació de Barcelona i regidor i portaveu del Grup Polític Municipal d’ERC- MES a l’Ajuntament de Terrassa.

2. TERESA CIURANA

x

Teresa Ciurana, número 2 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

Sóc terrassenca i filla de família treballadora. Vaig estudiar i treballar alhora. Amb militància política en els últims anys del franquisme. Mestra compromesa amb la seva feina. Compromesa també, amb la lluita de les dones i les classes populars. Vinculada al moviment de renovació pedagògica de Terrassa: Associació de Mestres Alexandre Galí, al Casal de la Dona, CCOO i Òmnium Cultural de Terrassa.

3. PEP FORN

x

Pep Forn, número 3 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

Vaig néixer el 1964 a Terrassa, en el sí d’una família obrera. Llicenciat en Geografia, vaig fer un postgrau en Direcció i Gestió de Serveis Socials. De ben jove he participat activament de diferents moviments associatius: Centre Juvenil dels Salesians, l’Esplai de La Maurina, Diables de la Maurina, grup d’animació infantil Toquem el dos. He estat vicepresident de l’Associació de Veïns de La Maurina. Vaig formar part de Carnavalis, entitat organitzadora del carnestoltes de Terrassa, des de la seva fundació fins a la dissolució. Fa 33 temporades que faig castells i he estat en dues ocasions president de la Colla Castellera Minyons de Terrassa. Professionalment he treballat en el sector financer i en el sector cultural. He ocupat càrrecs en la xarxa comercial, en el departament d’organització i en el de l’obra social. He estat director del departament de Qualitat, Atenció al Client i Innovació de Caixa Terrassa i director del Centre Cultural Terrassa. L’any 2015 vaig fer el salt a la política, essent escollit regidor de l’Ajuntament de Terrassa per ERC-MES.

4. ONA MARTÍNEZ

x

Ona Martínez, número 4 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

Tinc 26 anys i sóc graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF i màster en Comunicació política i institucional. Cinèfila i serièfila, també m’apassionen el bàsquet i el futbol i no em perdo cap partit del Barça. Vaig néixer a Terrassa un 8 de desembre de 1992. Filla de professors de català a l’educació pública, he crescut entre el Segle XX, d’on soc filla i néta, i La Maurina, d’on és la meva família paterna. A l’acabar la carrera vaig treballar al món dels rodatges cinematogràfics, en l’àmbit de la producció, fins que vaig decidir fer un canvi i especialitzar-me en la comunicació política, que sempre m’havia apassionat. Actualment, treballo al gabinet de Premsa i Comunicació d’Esquerra Republicana. Independentista des que tinc ús de raó, vaig entrar a militar al Jovent Republicà als 16 anys i, amb 18, vaig sumar-me al projecte d’Esquerra Republicana. Feminista, socialista, animalista i republicana, treballo perquè Terrassa sigui una ciutat millor cada dia, de persones lliures i iguals. I perquè ho sigui en una República catalana lliure i socialment justa.

5. CARLES CABALLERO

x

Carles Caballero, número 5 de la llista d’ERC Terrassa pel 26-M | ERC TERRASSA

Tinc 34 anys. Sóc treballador autònom. Estic vinculat a diferents entitats com els Minyons de Terrassa i Òmnium Cultural. Sóc el president d’ERC a Terrassa. Regidor per ERC-MES de l’Ajuntament de Terrassa en el mandat 2015-2019.

CIUTADANS

1. JAVIER GONZÁLEZ

x

Javier González, número 1 de la llista de Ciutadans Terrassa pel 26-M | CS TERRASSA

Terrassa, 1967. Casado y con una hija. Licenciado en filosofía por la UAB, diplomado en estudios superiores especializados y posgrado en estética filosófica en la misma universidad, además de tener nociones en ciencias políticas por la UNED y amplios conocimientos de electrónica industrial y redes de datos. Ha desarrollado su actividad profesional principalmente en una multinacional de las telecomunicaciones, actualmente en el departamento de ingeniería de sistemas de redes de acceso. Aficionado a la escritura, también a las carreras de medio fondo y al montañismo, colabora además con entidades de carácter social y también como activista cultural. Militante de Ciutadans primero como asociación cívica en 2005 y luego como partido desde su fundación en 2006, ha sido candidato a la alcaldía de Terrassa en tres ocasiones, Presidente del Consejo General de Ciudadanos en el periodo 2009-2011, ejerció la presidencia del tercer Congreso del partido en 2011 y fue miembro del Comité Ejecutivo nacional de Ciudadanos como responsable de Acción Política en el periodo 2011-2015. Actualmente es el portavoz del grupo municipal de Ciutadans en el ayuntamiento de Terrassa.

2. CARMEN ORTUÑO

C

Carmen Ortuño, número 2 de la llista de Ciutadans Terrassa pel 26-M | CS TERRASSA

Terrassa, 1969. Casada y con tres hijos. Técnico Superior en Comercio Internacional y RRPP. Ha desarrollado su actividad en la empresa privada en España y en el Líbano, experiencia administrativa y Gerencial. Nivel alto de francés e inglés y habla árabe. Aficionada al flamenco. Militante de Ciutadans desde 2014.

3. DAVID AGUINAGA

x

David Aguinaga, número 3 de la llista de Ciutadans Terrassa pel 26-M | CS TERRASSA

Barcelona, 1967. Casado y con tres hijos. Licenciado en Filosofía, Master en Comercio Internacional. Ha desarrollado su actividad en organismos públicos (Accio10) y empresas privadas (pymes y multinacionales) dentro del campo comercio internacional. Inglés y francés hablados. Aficionado al balonmano y a las carreras de medio fondo. Militante de Ciutadans desde 2006.

JUNTS PER TERRASSA

1. LLUÍS PUIG

z

Lluís Puig, número 1 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

60 anys. Treballador de i per al meu país i la meva ciutat des de vessants molt diversos. M’apassiona la dansa, la música i el nostre patrimoni natural i cultural. M’agrada ser a prop de les persones, arromangar-me i escoltar activament més que ser escoltat. No sóc de passar de puntetes, en general, per enlloc; tampoc per la vida.

2. MIQUEL SÀMPER

x

Miquel Sàmper, número 2 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

53 anys. Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Abans de ser nomenat candidat a l’alcaldia de Terrassa (2015), era Degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa (2006-2014). President del Consell de l’Advocacia Catalana (2012-2014) i adjunt a la presidència del Consell General de l’Advocacia Espanyola (2010-2014). Ha estat el creador de la primera Oficina d’Intermediació Hipotecària de l’Estat Espanyol. Ha col·laborat activament en causes humanitàries i organismes defensors dels drets humans. Regidor d’empreses, ocupació, consum i llicències d’activitats del juliol del 2015 a l’octubre del 2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa