MónTerrassa
Fernández: “Fer-se el PCR et converteix en agent actiu per protegir la teva comunitat”
  • CA
El delegat del Govern Juli Fernández aquest divendres a la carpa de la plaça Cultura
El delegat del Govern Juli Fernández aquest divendres a la carpa de la plaça Cultura | Gencat

!--akiadsense-->

Arran de detectar en alguns punts de la ciutat de Terrassa un augment de casos de la COVID-19, el Departament de Salut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa, Mútua Terrassa, el SEM i el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès, han iniciat aquest divendres dos dispositius per fer proves PCR a les persones asimptomàtiques de la zona dels carrers del perímetre del Centre d’Atenció Primària (CAP) Rambla i del CAP Terrassa Nord. Les dues àrees sanitàries mòbils del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’hi trobaran els dies 7, 8 i 10 d’agost, de 9 h a 14 h i de 18 h a 22 h.

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, ha realitzat aquest divendres al matí una visita a la carpa de plaça Cultura acompanyat de l’alcalde Jordi Ballart i la gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, Anna Aran. “Agraïm el treball compartit i conjunt amb l’Ajuntament de Terrassa amb aquesta nova estratègia d’àrees sanitàries mòbils que el que busquen és en zones d’elevada incidència poder detectar aquests casos asimptomàtics”, ha manifestat Fernández. Que ha fet una crida als residents a les àrees on s’està fent el cribatge d’acostar-se a les carpes perquè “la seva participació els converteix en agents actius d’aturar aquest increment de contagis al municipi i a protegir els nostres éssers estimats i a tota la comunitat”.

El delegat ha explicat que aquest dijous a Sabadell es va arribar a les 800 PCR entre les dues carpes instal·lades i a Ripollet, l’estratègia conjunta entre el porta a porta i l’àrea mòbil s’han superat les 500. “En els pròxims dies continuarem reforçant aquesta estratègia per aixecar casos i fent PCR”, tot destacant que s’està abocant tots els recursos necessaris per frenar les cadenes de contagi però alhora recordant que és igualment important “evitar contagiar-se i això es fa amb el compliment de les mesures higièniques, distància i mascareta, i reduir el contacte i interaccions socials”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa