MónTerrassa
Fernández afirma que el PP tornarà a l’Ajuntament en les properes eleccions
  • CA

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, manifesta el seu convenciment que “el Partit Popular recuperarà presència a l’Ajuntament de Terrassa en les properes eleccions municipals”. Així ho va afirmar en la seva visita a la nostra ciutat, emmarcada a la ronda posterior a la renovació territorial que està desenvolupant el partit, dins de la qual Marta Giménez ha renovat com a líder del partit a Terrassa. La direcció catalana li ha traslladat tot el recolzament i suport.

Per Fernàndez, “Terrassa es una població absolutament prioritària, la tercera en població. És una peça clau en la nostra recuperació territorial i evidentment dedicarem tots els esforços possibles”. En aquest sentit ha destacat que el partit “és netament municipalista” i ha recordat, que el PPC ha participat en més de 200 ajuntaments en pactes i ha tingut governs en alguns dels ajuntaments més importants de Catalunya. Ha insistit en que ara “s’obre una oportunitat de tornar a tenir uns governants del PP que posen per davant la gestió dels afers públics, que ara és mes important que mai”.

Exposa que, amb Giménez aconseguiran més suport, “perquè està damunt dels problemes del dia a dia, coneix perfectament la seva ciutat”. Ha afegit que des del PPC tenen moltes esperances posades en Giménenz, de qui Fernández ha destacat “moltes de les qualitats que son fonamentals per un polític: entusiasme, formació, vocació d’ajuda als altres, i la seva estima per Terrassa”.

Per la seva part, la presidenta del PP a la ciutat ha agraït al president del PPC la seva visita a Terrassa i el seu suport al partit al municipi. Giménez ha afirmat que “amb tot el meu equip, ens deixarem la pell per millorar aquesta ciutat i la qualitat de vida dels seus veïns. Terrassa és una ciutat molt important, la tercera ciutat de Catalunya, i es pot gestionar amb més eficàcia per millorar els carrers i gaudir d’una ciutat més neta i segura”.

Tanmateix, Fernàndez ha expressat el seu convenciment que desprès d’una etapa complicada pel Partit Popular, comença una etapa nova amb el lideratge de Núñez Feijóo “que obre un període millor pel partit, i també a nivell municipal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa