MónTerrassa
Xocolatada solidària amb els presos polítics i les seves famílies
  • CA
Els familiars dels presos polítics i exiliats, aquest matí a la Universitat Pompeu Fabra | Quico Sallés

!--akiadsense-->

Plataforma en defensa dels presos polítics catalans impulsada pels familiars directes dels que pateixen la repressió de l’Estat. Aquesta és la definició de l’Associació Catalana pels Drets Civils que s’ha presentat els familiars dels consellers i els líders sobiranistes empresonats i els exiliats.

Una entitat que busca organitzar la solidaritat i la defensa popular vers els presos i les seves famílies. Fins i tot, han obert un “fons de suport a les famílies” -diferent a la caixa de resistència- finançat a través de donatius en un compte corrent anunciat a través del web per afrontar les despeses que comporta la logística i les necessitats per anar veure els familiars. És a dir, el cost dels viatges per anar a les presons de Madrid o a Brussel·les.

A Terrassa, un dels primers actes que es realitzaran per recaptar fons per aquesta nova associació tindrà lloc aquest divendres, a les cinc de la tarda a la plaça Salvador Espriu. Serà una xocolatada solidària organitzada des del PDeCAT en suport dels presos polítics i exiliats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa