MónTerrassa
Eva Candela, nova presidenta del Grup Municipal Socialista

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) mou fitxa important en la partida d’escacs local i la seva candidata a l’alcaldia en les eleccioms de maig de 2023 va assumint noves responsabilitats en l’àmbit local i la seva presència en els actes que es fan al carrer és una constant. La idea dels socialistes és recuperar l’alcaldia, i creuen que per primer cop en la història la primera autoritat serà una dona.

Assolir l’alcaldia de la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants es considera vital

Tot el partit, en l’àmbit nacional, es moiu en aquesta direcció. I Salvador Illa ja ha vingut en diverses ocasions a Terrassa. Assolir l’alcaldia de la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants es considera vital. I més, quan la vam governar durant 40 anys, fins els darrers comicis.

Eva Candela ja és la nova Presidenta del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Terrassa i ara serà molt més visible a la sala de plens del Raval de Montserrat. És la líder del partit i s’havia de fer palès. Ara disposarà de 10 mesos per treballar la seva figura i demostrar quin tipus de número 1 és. Substitueix Alfredo Vega al capdavant del grup i serà per tant la cap de l’oposició.

La decisió ha estat presa després que Candela fos proclamada candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa

La decisió ha estat presa després que Candela fos proclamada candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa per a les Eleccions Municipals del proper any. En aquest sentit, “els socialistes articulen en la figura de la diputada el lideratge de l’alternativa al Govern Municipal de Jordi Ballart i ERC.

Alfredo Vega passa a ser Portaveu, i Marc Armengol serà el Portaveu adjunt. S’estableix així un lideratge triple entre els socialistes egarencs, tot i que la principal figura serà Eva Candela, cridada a ser la protagonista dels debats en el seu paper de cap de l’oposició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa