MónTerrassa
Eva Candela optarà a ser la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa
  • CA

Eva Candela es presentarà a les primàries del Partit Socialista de Catalunya (PSC) per a ser la propera candidata del partit a l’alcaldia de Terrassa. La regidora a l’Ajuntament de Terrassa i diputada al Parlament de Catalunya ho va comunicar ahir dijous 30 de març al vespre als militants de l’agrupació durant la reunió ordinària de l’assemblea local, i així ho ha fet públic aquest migdia a les seves xarxes socials. “Fa mesos que moltes persones em demanen que faci un pas endavant. I estic decidida a fer-ho per Terrassa“, ha escrit.

“El nostre objectiu ha de ser guanyar les eleccions i el partit està en condicions de tornar a ostentar l’alcaldia“, va manifestar la candidata a la reunió. I va afegir que “Terrassa necessita un canvi i el PSC és l’únic partit que el pot garantir”. La diputada creu que pot aportar la seva experiència com a tècnica en l’administració local i està convençuda que amb l’ajuda de tota la militància del partit poden tornar a ser el primer partit a les eleccions municipals.

Candela es veu avalada per la seva trajectòria professional i assegura estar preparada per encapçalar la candidatura. Va manifestar que està decidida a fer aquest pas endavant després de parlar amb molta gent, tant de dins i com de fora del partit. “Posaré totes les forces per fer que el PSC torni al Govern de Terrassa“, va exposar.

El Primer Secretari i actual President del Grup Municipal Socialista, Alfredo Vega, va destacar l’empenta de la regidora i diputada i va afirmar que “Eva Candela serà una gran candidata i una gran alcaldessa“. El procés per escollir oficialment el o la cap de llista del Partit Socialista està previst que s’obri el proper mes de maig. Serà la Comissió Executiva Nacional del Partit qui aprovarà el Reglament i qui fixarà les dates del procés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa