MónTerrassa
Eva Candela, candidata a l’alcaldia de Terrassa per al PSC
  • CA

Eva Candela ha estat escollida oficialment candidata a l’alcaldia de Terrassa per al grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya. Així s’ha decidit aquest dilluns, dia 23 de maig, un cop ha finalitzat el termini de recollida d’avals. La candidatura de l’actual regidora a l’Ajuntament de Terrassa i diputada al Parlament de Catalunya ha estat l’única que ha presentat els suports necessaris per concórrer al procés d’elecció de cap de llista. D’aquesta manera, exhaurit el termini, ha quedat proclamada automàticament candidata pels socialistes.

Eva Candela ha recollit un total de 143 signatures de suport de la militància de l’agrupació local. Això suposa el doble del que el reglament exigeix. El termini per recollir avals va començar el passat dilluns 16 de maig i va finalitzar aquest passat dissabte 21. Durant aquests dies, qualsevol militant podia recollir suports de la militància del partit per optar a la candidatura.

Guanyar les eleccions

Des del PSC informen que en els pròxims dies, els socialistes celebraran una assemblea extraordinària, durant la qual s’haurà de ratificar Eva Candela com a candidata. Es tracta d’una aposta ferma per l’experiència i per una persona que en els darrers anys ha anat guanyant pes i, sobretot, visibilitat a dins però també a fora de l’agrupació municipal.

El partit té com a principal objectiu recuperar l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals de 2023. Ara comença el compte enrere i s’ha de començar a confeccionar la llista que acompanyarà Candela.

La regidora, en el moment de presentar la seva candidatura, va ser molt clara en quin era el seu objectiu i perquè creia que el PSC podia tenir opcions a tornar al govern de l’Ajuntament terrassenc. “El nostre objectiu ha de ser guanyar les eleccions i el partit està en condicions de tornar a ostentar l’alcaldia“, va manifestar la candidata a la reunió. I va afegir que “Terrassa necessita un canvi i el PSC és l’únic partit que el pot garantir”. La diputada creu que pot aportar la seva experiència com a tècnica en l’administració local i està convençuda que amb l’ajuda de tota la militància del partit poden tornar a ser el primer partit a les eleccions municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa