MónTerrassa
Les Esquerres de Terrassa criden a donar suport a les dones d’Andalusia
  • CA
Terrassa contra la violència masclista | Cristóbal

!--akiadsense-->

Les Esquerres de Terrassa, plataforma formada per ERC, EUiA, ICV, Podem, PSC, UGT i CCOO per combatre les violències masclistes, se sumen a la concentració convocada per la Comissió 8 de Març aquest dimarts dia 15 de gener a les 19 h al Raval de Montserrat en suport a les dones d’Andalusia.

Aquesta mobilització, coordinada amb moltes altres arreu i fora de l’Estat, “coincidirà amb el debat d’investidura al Parlament d’Andalusia on es posarà en pràctica el que pacte de la vergonya”.

Denuncien aquest pacte amb l’extrema dreta 2que posa en qüestió els drets humans i, per tant, els drets de les dones. Escampant dades falses i mentides volen blanquejar la violència masclista i que les dones tornem a estar condemnades al silenci, a la manca de llibertat i de drets. Denunciem la gravetat que suposen les mesures reaccionàries pactades i la normalització que pot suposar l’assumpció de discursos generadors d’odi, desigualtats i violències.

El feminisme, com a moviment transformador i de progrés, no donarà cap pas enrere en la lluita per una societat més democràtica, cohesionada, igualitària, justa, equitativa i solidària.

Les Esquerres de Terrassa fem una crida al conjunt de la ciutadania a participar en aquesta i en futures mobilitzacions, i a no defallir en la lluita per la llibertat i contra del feixisme”.

Link Cartell concentració

AGENDA

Dimarts 15 de gener

19 hores

Raval de Montserrat

Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa