MónTerrassa
ERC se solidaritza amb Venturós i penja l’estelada a l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, per negar-se a declarar. Venturós, de la CUP, s’ha negat en dues ocasions a declarar per no despenjar l’estelada de l’Ajuntament. Els primers suports de gent de Terrassa no s’han fet esperar. Un dels primers ha estat el de la regidora egarenca de la CUP Maria Sirvent. L’agrupació municipal ha convocat una concentració aquest mateix divendres, a les 18.30h, davant de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte ha rebut ja el suport d’ERC, PDEcat i ANC.

Així mateix, aquest migdia, els republicans han penjat una estelada a la finestra del seu despatx de l’Ajuntament de Terrassa, com a mostra de suport cap a l’alcaldessa. Tant ERC com CUP han demanat a l’equip de govern que despengin la bandera espanyola. De moment, però, no han obtingut resposta.

Els republicans exposen que “una llibertat que l’equip de govern del nostre Ajuntament també hauria de poder i voler defensar amb un gest simbòlic però important: la retirada de la bandera espanyola del balcó de l’Ajuntament. Consistoris veïns com el de Sabadell ja ho han fet. Un govern que se sustenta gràcies al suport de Convergència i Unió hauria d’entendre aquest gest com una mostra clara i concisa de la llibertat d’expressió a la nostra ciutat”.

Estelada penjada a la façana del despatx d’ERC | ERC Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa