MónTerrassa
ERC Terrassa demana suport a la taula de diàleg
  • CA

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha presentat una proposta d’acord de junta de portaveus per donar suport a la taula de diàleg entre els governs català i espanyol amb l’objectiu d’aconseguir una resolució clara del conflicte polític entre Catalunya i l’Estat espanyol.

Els republicans exposen que la taula de diàleg que es va celebrar el passat dimecres 15 de setembre a Barcelona va servir per constatar les posicions, clarament allunyades, del govern català i el govern espanyol respecte a quina és la solució per tal de resoldre el futur polític de Catalunya, però on es respecta el plantejament dels dos governs a l’hora de poder definir totes les opcions possibles i necessàries per concloure amb el conflicte, acabar amb la judicialització de la política i definir les opcions futures perquè siguin els ciutadans i ciutadanes de Catalunya directament qui puguin decidir el seu futur.

Esquerra Republicana declara que es tracta d’una taula de diàleg que requereix continuïtat en el temps per a la concreció de solucions clares, i perquè els dos executius trobin una ressolució del conflicte polític entre Catalunya i l’Estat espanyol.

La trobada entre el president del Govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va tenir lloc el 15 de setembre a la Sala de Diputats del Palau, on els caps dels executius català i espanyol van establir els objectius i la metodologia a seguir per resoldre el conflicte polític. Posteriorment va començar la reunió amb els dos executius que es va allargar durant la tarda.

Per aquest motiu, es proposa a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Terrassa l’adopció de l’acord següent.

ACORD:

Únic – Suport de l’Ajuntament de Terrassa a la Taula de diàleg entre els governs català i espanyol per a la resolució del conflicte polític entre Catalunya i l’estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa