L'exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo
L’exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo | ACN

!--akiadsense-->

El que fou el delegat del govern espanyol a Catalunya el Primer d’Octubre, l’egarenc Enric Millo, també hi dirà la seva. Com deia al començament de la sèrie clàssica “Jo, Claudi”, Millo assegura aplicar el principi “vaig a escriure la meva història abans que un altre l’expliqui per mi”. I amb aquesta màxima, l’exlíder del PPC ha escrit un llibre amb les seves vivències durant el procés. “Hi explicarà coses que encara no se saben”, confessen a El Món fonts del seu entorn més immediat.

Millo ja ha lliurat el manuscrit del llibre aquest finals de novembre a l’editorial. L’ha anat treballant un cop va acabar el judici del procés i des del seu ‘exili’ a Andalusia. “En tenia ganes”, asseguren les mateixes fonts. En aquest sentit, l’exdelegat del Govern oferirà la seva versió dels dies previs, el durant i el després del referèndum. Així mateix, una anàl·lisi personal de la seva època com a portaveu del PP després del tripartit i la tensió viscuda arrel dels atemptats del 17A.

Els intents de pactar que les urnes es posessin en seus de partit, les reunions de coordinació, la guerra de gorres policials, les pressions polítiques o com es va gestar l’aplicació del 155 serà el contingut d’un llibre que farà “descobrir secrets” que poden “ajudar a entendre millor què va passar la tardor de 2017″.

Nou comentari