MónTerrassa
Enquesta ciutadana sobre l’impacte de la Covid-19 a Terrassa
  • CA

Davant la situació de crisi sanitària provocada pel ‘coronavirus – COVID-19’ i per tal de fer front als impactes d’aquesta en la ciutat de Terrassa, el govern ha impulsat el ‘Pacte de Ciutat per l’impuls econòmic i social de Terrassa‘.

Malgrat que en un primer moment aquest acord va ser unànime per part de tots els grups polítics, aquesta setmana, PSC i Junts han donat a conèixer que feien un pas enrere i abandonaven la taula de treball. Tanmateix, el govern continua confeccionant el document a través de reunions amb els diversos agents socioeconòmics de la ciutat i amb entitats socials. A més, en aquesta fase inicial del Pacte, l’Ajuntament també ha endegat una enquesta ciutadana, per a majors de 16 anys, en el que vol ser un estudi més aprofunditat per mesurar l’impacte que la crisi sanitària de la COVID-19 està tenint en la societat terrassenca.

El qüestionari consta d’un màxim de 34 preguntes breus i la seva durada mitjana està al voltant dels 10 minuts. Les informacions que hi demanem són, única i exclusivament, per a l’elaboració d’un estudi d’opinió que tindrà caràcter oficial. Són anònimes i és té el dret a no respondre totes les preguntes. Clica aquí per accedir al qüestionari.

Fruit d’aquestes primeres reunions i enquestes que permeten recopilar informació quantitativa i qualitativa, tant de l’escenari previ a la crisi com de l’escenari resultant de la mateixa, es procedirà a fer una diagnosi com a punt de partida per definir el full de ruta que ha de permetre a la Ciutat fer front als reptes que planteja la situació actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa