MónTerrassa
En marxa el procés participatiu per al Pla d’Acció 2018 de Terrassa
  • CA
Pàrquing gratuït per als usuaris de Mútua i Hospital, una de les vuit propostes finalistes al PAM 2016 | Parkapp

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa posarà en marxa aquest 29 de maig el procés participatiu per recollir les aportacions de la ciutadania al Pla d’Acció Municipal (PAM) de 2018, el document que constituirà el full de ruta del Govern municipal per l’any vinent. Aquest és el segon any que es porta a terme aquest procés, després de la prova pilot de l’any passat, en la qual es van recollir 354 propostes i gairebé 5 mil vots.

El procés constarà de diverses fases. La primera, fins el 30 de juny, es dedicarà a la recollida de propostes i inclourà sessions informatives i altres accions adreçades a facilitar la participació. Les propostes es podran presentar online, a partir de dilluns vinent, a través de la plataforma participa.terrassa.cat, i també presencialment, a les Oficines d’Atenció Ciutadana i al punt d’informació municipal del Raval de Montserrat (atri de l’Ajuntament). Una comissió tècnica descartarà les propostes que no siguin factibles per raons legals o competencials.

A continuació, durant el mes de juliol, en la fase de validació, la Junta de Govern Local determinarà quines propostes passaran a la fase de recollida de suports, a partir dels informes emesos per la comissió tècnica, i valorant diversos paràmetres, com ara si les propostes encaixen amb les línies estratègiques del Pla de Mandat, si són d’interès general o si tenen incidència des de la perspectiva de gènere. A la tercera fase, que es desenvoluparà durant el mes de setembre, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Terrassa podran donar suport a un màxim de tres propostes diferents. La recollida de suports es farà a través de la plataforma participa.terrassa.cat, i també presencialment, en espais i horaris que es comunicaran properament. Finalment, a l’octubre, la Junta de Govern incorporarà al PAM 2018 les propostes que hagin aconseguit més suports, argumentant degudament la seva decisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa