MónTerrassa
Empaperen la seu d’ERC a Terrassa per denunciar la passivitat amb Lluís Salvadó
  • CA

Les Joventuts Socialistes de Terrassa s’han sumat aquest dijous a una acció de protesta pel que consideren “passivitat” d’ERC amb l’exsecretari d’Hisenda Lluís Salvadó per les seves paraules masclistes i racistes en una conversa privada que es va filtrar a la premsa.

La setmana passada Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va anunciar que obrirà un expedient informatiu a Salvadó per la conversa en què parlava de la mida dels pits d’una dona com a atribut per seleccionar-la per a un càrrec de responsabilitat. El partit ha decidit iniciar un expedient informatiu, en aplicació del seu Codi de conducta i el Codi ètic, per avaluar les paraules filtrades de Salvadó i determinar l’aplicació de mesures disciplinàries “si s’escau”. L’executiva nacional de la formació serà l’òrgan que prendrà la decisió definitiva sobre les mesures a adoptar, segons ha informat el partit.

Les JSC del Vallès Oest consideren que Esquerra actua “amb passivitat” i per això han decidit empaperar la seu d’ERC a Terrassa amb cartells en què es veu una dona ensenyant els pits i a sota les lletres “clínica estètica”, amb el logo dels republicans.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Professor X a març 23, 2018 | 09:04
    Professor X març 23, 2018 | 09:04
    Crec que no sou els mes indicats oer fer campanyes d'aquest tipus, qui la fa la paga...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa