MónTerrassa
Eloi Guerrero, coordinador d’Acció Política i Agenda 2030 de la JSC

Aquest cap de setmana a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats s’ha celebrat el dissetè congrés nacional de la Joventut Socialista de Catalunya. Un esdeveniment de 3 jornades que compta amb la participació de les diferents federacions de la organització i que decideix el futur i les bases ideològiques i d’organització de la formació. La federació del Vallès Oest, de la qual forma part l’agrupació de Terrassa, hi ha participat amb la seva delegació. Terrassa ha tingut sis representants que han estat a aquestes jornades debatent i participant en els diferents processos. En paraules de Samuel Martínez, primer secretari de l’agrupació: “Ha estat un congrés ple d’il·lusió. Feia molt que no ens veiem i poder-ho haver fet ens ha acostat una miqueta més l’antiga normalitat. Estic content de la feina feta per l’agrupació de Terrassa i esperem que aquesta nova etapa ens porti millores a l’organització.” Durant aquests dies també van rebre la visita de Salvador Illa, Miquel Iceta, Omar Anguita (Secretari General de la JSE) i Eva Granados, entre d’altres. El PSC va deixar clar que la JSC és el futur del partit i hi van donar tot el suport a la celebració. També la diputada Eva Candela va donar el seu suport exprés a l’agrupació i a la organització en general.

El congrés va escollir a Ot García de Cornellà com a nou primer secretari. Aquest va presentar la seva nova executiva, on el terrassenc Eloi Guerrero, actual primer secretari de la federació del Vallès Oest, va ser escollit com a Coordinador de l’Àrea d’Acció Política i Agenda 2030.
Pròximament se celebraran els congressos de federació i d’agrupació, on es renovaran les comissions executives. Un cop acabats tots els processos congressuals, la JSC encertarà definitivament els pròxims tres anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa