MónTerrassa
El Subdelegat del govern d’Espanya a Barcelona visita Can Palet

El Subdelegat del govern d’Espanya a Barcelona, Carlos Prieto, va visitar Terrassa per reunir-se amb entitats al Centre Cívic Alcalde Morera, al barri de Can Palet. Va estar acompanyat pel Primer Secretari del PSC deTerrassa, Alfredo Vega; per la diputada al Parlament de Catalunya, Eva
Candela; i pel regidor a l’Ajuntament i Secretari d’Organització, Javier García, es va reunir amb representats de l’Associació de Veïns/es, l’Associació de la Gent Gran del barri, i representants de la comunitat musulmana.

La trobada va servir per a que el Subdelegat conegués la ciutat i pogués compartir impressions sobre les grans qüestions que afecten al conjunt de la ciutadania, com són els fons europeus de reconstrucció Next Generation, el procés de vacunació contra la COVID19, o alguns temes d’extranjeria. Alfredo Vega va agrair la visita i va destacar “la importància de mantenir connectada la ciutat amb la resta d’administracions i institucions de Catalunya, Espanya i Europa, fet que a dia d’avui a la nostra ciutat només podem garantir els socialistes».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa