MónTerrassa
El PSC Terrassa i PDECAT reclamen més velocitat a les xarxes públiques de WiFi

El PSC i el PDeCAT han presentat cinc propostes d’Acord de Junta de Portaveus relatives al Ple de l’Ajuntament de dijous. La primera és per instar a la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) la retirada del límit actual de velocitat (256 Kbps) a la xarxa pública de WiFi així com la resticcions d’accés a continguts.

“Imposada per una circular de la CMT en defensa dels interessos de les operadores privades, ocasiona que la navegació per Internet per part de l’usuari sigui inviable, i per aquest motiu demanen a l’organisme responsable que retiri aquests límits”.

Una altra proposta que presenten el PDeCAT i el PSC és per demanar al Consejo General del Poder Judicial que aturi el projecte de creació d’un jutjat centralitzat per cada província per tramitar les demandes que es puguin plantejar per resoldre els litigis referents a les clàusules sol de les hipoteques, ja que consideren que s’ha de reforçar l’actual estructura judicial, basada en els jutjats i tribunals de cada partit judicial. Amb aquesta proposta es pretén evitar que els ciutadans /es de Terrassa s’hagin de desplaçar a Barcelona per poder exercir aquest dret.

Altres propostes que presenten el PSC i el PDeCAT conjuntament són: de suport al “Correllengua 2017”, com a instrument reivindicatiu de la societat a favor de la plena normalització en l’ús social de la llengua arreu dels territoris de parla catalana; referent a les infraestructures de transport del Ministeri de Foment, on demanen transparència en els estudis de la construcció de la B-40 i que les accions es consensuïn amb els pobles i ciutats afectats i amb el Departament de Territori; i de suport als treballadors i professionals del món de la cultura i les arts, en la que valoren positivament la creació d’una subcomissió al Congrés dels Diputats per l’elaboració de l’estatut de l’artista.

Nou comentari

Comparteix