MónTerrassa
El PSC introdueix 20 esmenes sobre Terrassa al pressupost català
  • CA

Aquest dimecres s’ha celebrat la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya. L’agrupació local va fer arribar les propostes al grup Parlamentari Socialista, que ha aconseguit els suficients suports per a aprovar una vintena d’esmenes als pressupostos de la Generalitat que fan referència a Terrassa i a la seva àrea d’influència. L’aprovació d’aquestes esmenes a la Comissió és un primer pas, posteriorment aquestes també es debatran en sessió plenària.

Entre les esmenes, destaquen les que demanen al Govern que, dins els pressupostos del 2017, inclogui una partida per a la construcció de la residència i centre de dia a Sant Pere Nord i també per a la residència i del barri de Ca n’Anglada de Terrassa. El Parlament també ha donat llum verda a les esmenes del PSC que reclamaven inversió per a l’ampliació dels centres d’atenció sanitària Nord i Sud; per a la construcció d’un carril segregat per a vianants i ciclistes entre el nucli urbà de Terrassa i l’Hospital de Terrassa; per al projecte de construcció de la nova residència i centre de dia per a persones amb discapacitat severa/profunda, La Pineda 2; i per a la construcció del CRAE (Centre Residencial d’atenció educativa) a Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles a febrer 03, 2017 | 13:25
    Carles febrer 03, 2017 | 13:25
    Per què la Residència i Centre de Dia per a persones amb Discapacitat Intel·lectual Severa no està en negreta? Saben que fa 8 anys que hi ha els terrenys disponibles per a la seva construcció? Que a Terrassa hi ha les mateixes places que fa 16 anys? Que hi ha llistes d'espera? Que la manca d'aquests equipaments perjudica greument a moltes persones i a les seves famílies? Que és una vergonya que en tot aquest temps ni tan sols s'hagi redactat el projecte?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa