MónTerrassa
El PSC carrega a Castellbisbal contra les polítiques socials del Govern
  • CA
Reunió amb la diputada Eva Granados a Castellbisbal | PSC

!--akiadsense-->

La sala de plens de l’Ajuntament de Castellbisbal va acollir aquest dilluns una sessió de treball del PSC entorn la justícia social, els drets civils i el benestar. El debat ha comptat amb la presència de la diputada socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados i també amb Dolors Conde, regidora del PSC a Castellbisbal i Lluïsa Melgares, regidora del PSC a l’Ajuntament de Terrassa.

Durant la trobada, els assistents han pogut compatir amb Granados algunes de les seves propostes per a millorar les polítiques socials. Alguns dels temes tractats durant aquesta reunió han estat la falta de finançament de la Llei de la dependència, les pensions, les llistes d’espera en l’àmbit sanitari o la desigualtat social existent. En aquest sentit, la diputada socialista ha recordat que avui “un milió i mig de persones a Catalunya es troben en situació de pobresa” i ha afegit: “el passat mes de març es va celebrar al Parlament de Catalunya un ple específic sobre pobresa, que vam impulsar els socialistes. A dia d’avui, encara no s’ha fet res del que es va acordar en aquella sessió”.

Eva Granados ha valorat negativament les polítiques socials que està duent a terme l’actual govern de la Generalitat i ha explicat que, com a principal partir d’esquerres a l’oposició “som la formació que més iniciatives parlamentàries hem dut a terme, perquè creiem que ja és hora de plantejar les reformes que toquen”.

La diputada ha recordat que fins al proper dia 29 de setembre, agrupacions del PSC, militants i també ciutadans a títol individual o associacions i entitats civils poden fer aportacions a la ponència marc del PSC mitjançant la web. Aquesta ponència s’haurà de debatre en el proper Congrés del PSC, que tindrà lloc al novembre, i haurà de marcar les línies de treball del partit en els proper anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa