MónTerrassa
El PP Terrassa rducar i controlar els ciclistes
  • CA
Dos terrassencs amb bicicleta per la Rambla d’Egara | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El grup municipal del Partit Popular (PP) presenta per al ple d’aquest dijous a Terrassa una proposta de resolució sobre mobilitat, en concret, sobre l’ús de la bicicleta per la ciutat. Els acords que presenta la formació són els següents:

Renovar el Pla de Promoció de la Bicicleta 2012-2013, adaptant-lo a la nova realitat plantejada pel Pla de Mobilitat.

– Fer incidència, dintre d’aquest Pla de Promoció de la Bicicleta, en l’educació viària per tots els usuaris de bicicletes, fent especial incidència en la seva pròpia seguretat i en el respecte a la resta d’usuaris de la via com els vianants sobretot en espais destinats als mateixos.

Millorar la senyalització de la normativa per a les bicicletes i el control del seu ús en aquest espais, mitjançant el cos local de Policia, així com també fer difusió d’aquesta educació viària mitjançant les associacions de ciclistes que tenim a la nostra ciutat.

La formació exposen en els seus arguments per dur a terme aquests canvis l’aposta “de forma clara de l’equip de govern per incrementar l’ús de la bicicleta a la ciutat” i del fort associacionisme al voltant de BiciTerrassa Club (BITER), amb la inauguració del monument a la bicicleta i la festa de la pedalada. També recorda que l’ús de la bicicleta pot comportar, com qualsevol altre vehicle, tensions o discrepàncies a l’hora de compartir els espais públics entre cotxes, ciclomotors, bicicletes i vianants, i subratlla que actualment “ens consta que s’han produït aquestes discrepàncies sobretot en espais especialment destinats als vianants (Plaça Vella, Carrers de Sant Pere, Font Vella, Major, etc…)”.

Comparteix

Icona de pantalla completa