MónTerrassa
El Ple municipal desestima les al·legacions de Mina Terrassa
  • CA

L’Ajuntament en Ple va desestimar a la sessió ordinària celebrada ahir les al·legacions presentades per Mina, Aigües de Terrassa en què l’empresa indica que, al seu parer, el Pressupost Municipal per a l’any 2017 conté il·legalitats. Les al·legacions de Mina demanen a l’Ajuntament de Terrassa l’adopció de determinats acords en relació al Pressupost de 2017 perquè, segons l’empresa, aquest no contempla les conseqüències econòmiques de la finalització de la concessió del servei a Mina, posant en perill els principis d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera. L’equip de Govern va proposar rebutjar les al·legacions valorant que el servei d’abastament d’aigua és autosuficient, i que no existeix cap obligació d’incloure cap més partida al respecte al pressupost de 2017, a la vista dels informes tècnics elaborats pels serveis municipals.

A la votació, es va decidir rebutjar les al·legacions amb els vots favorables de tots els grups excepte C’s i PP, que es van abstenir. Per a Alfredo Vega, tinent d’alcalde de Serveis Generals, aquestes al·legacions “tenen una clara intencionalitat, ja que pretenen desacreditar el treball rigorós i de solvència d’aquest Ajuntament en la elaboració dels pressupostos”. Vega va atribuir aquest comportament a “la negativa (de l’empresa) a acceptar la finalització del servei i la capacitat d’aquest Ple per a prendre decisions al respecte”.

Amb la desestimació d’aquestes al·legacions, es manté el text aprovat inicialment en el Ple Municipal del passat mes de gener, alhora que es reforça la voluntat de l’Ajuntament per a continuar treballant en la liquidació de la concessió i la definició del model de gestió d’abastament d’aigua a la ciutat un cop ha finalitzat la concessió del servei, passats 75 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa