MónTerrassa
El Consell Comarcal commemora el 25N amb unes sabates vermelles
  • CA
El Consell Comarcal commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona | CCVO

L’equip de treballadors de l’ens supramunicipal s’ha posicionat un any més contra la situació en què es troben un gran nombre de dones. Com a reivindicació, el personal del Consell Comarcal que ha volgut ha pintat unes sabates de vermell amb la finalitat de reflexionar i debatre sobre la violència que pateixen les dones. El President del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha llegit el manifest institucional amb la finalitat de comprometre’s a eradicar, conjuntament amb altres institucions públiques, la violència de gènere.

En motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista,el Consell Comarcal ha convidat el personal a participar en el procés de creació col·lectiva de l’obra artística Sabates Vermelles, art públic contra la violència vers les dones. Els treballadors i les treballadores que han volgut han pintat sabates de vermell amb la finalitat de reflexionar i debatre sobre aquesta problemàtica social que representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes.

L’obra Sabates Vermelles, art públic contra la violència masclista neix de la mà de l’artista mexicana Elina Chauvet, l’agost de 2009 a Ciudad Juárez, una ciutat on l’assassinat i la desaparició de dones és un fet quotidià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa