MónTerrassa
Egido: “Al qaeda avui per a EUA és l’oposició moderada”
  • CA
José A.Egido | captura de pantalla

!--akiadsense-->

El PSUC viu de Terrassa va organitzar una xerrada a la seu social Casa del Poble Manuel Linares emmarcada en la gira de presentació del llibre “Síria és el centre del Món”. El ponent José A.Egido i autor del llibre, professor de ciències polítiques i doctor en sociologia, va exposar amb claredat el punt de vista anti imperialista de l’agressió a l’estat Sirià.

“Des que va començar la guerra els mitjans del sistema no han dit una sola veritat del que aquesta passant en siriana, ni per casualitat”.

“Ara descobreix l’imperialisme els drets humans a Alep...En el 2012 els Terroristes “moderats” van bombardejar la universitat d’Alep i van matar a 40 estudiants que estaven en exàmens..no van dir gens”.

El professor i escriptor José A.Egido deixa clara la seva posició a favor del govern sirià i realitza una crida a seguir col·laborant activament en la solidaritat amb la causa de la República Àrab Siriana, una de les propostes ha sigut explicar que sestar treballant perquè a l’Abril es realitzi una trobada entre les organitzacions i les personalitats que treballen en la solidaritat amb siriana amb l’ambaixador de Síria a Espanya.

Vídeo de l’acte: https://youtu.be/8ScYl17WblA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa