MónTerrassa
El dret a l’autodeterminació és irrenunciable i ara som majoria per exercir-lo
L'ANC ha valorat els resultats de les eleccions
L’ANC ha valorat els resultats de les eleccions | ANC

!--akiadsense-->

L’Assemblea – Terrassa per la Independència, CDR Terrassa, el Consell Local per la República de Terrassa i Plataforma per la Llengua de Terrassa han valorat el resultat de les passades eleccions al Parlament de Catalunya. “Volem remarcar la nostra satisfacció pel fet que el bloc independentista hagi superat el 50% dels vots i tingui la majoria més àmplia en escons dels darrers anys. La ciutadania hem tornat a fer confiança en els partits independentistes, malgrat les condicions en què s’han convocat aquestes eleccions”, han manifestat.

Les entitats sobiranistes son conscients que “la gestió d’aquesta majoria no serà fàcil” perquè “l’Estat espanyol posarà totes les traves possibles, democràtiques i no democràtiques, per impedir que els anhels dipositats en forma de vots es facin realitat.” Per això, asseguren que “volem que les nostres institucions sàpiguen que serem al seu costat exercint, si cal, la desobediència pacífica per defensar-les. Esperem que si arriba el cas, les institucions també seran al costat de la gent, defensant-la dels abusos i la repressió de l’estat”.

ANC, Llengua, CDR i Consell per la República assenyalen que “hem fet confiança una vegada més, però no és un xec en blanc. Esperem que facin una gestió adequada d’aquests resultats. No entendríem que aquestes majories no servissin per recuperar la il·lusió i l’empenta del 2017 i per reprendre el camí decidit cap a la República catalana aquesta mateixa legislatura. El dret a l’autodeterminació és un dret irrenunciable i ara som majoria per exercir-lo”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa