MónTerrassa
Dos terrassencs, al Secretariat Nacional de l’ANC
  • CA

Aquest diumenge 14 de juny es van fer públics els resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. La proclamació definitiva dels resultats serà el pròxim 18 de juny i, posteriorment, el 20 de juny, se celebrarà el ple constituent, on els secretaris nacionals electes escolliran els 4 càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

El cens definitiu per a les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea era de 44.981 sòcies i socis. Tot i que actualment la massa social de l’Assemblea està formada per 49.530 membres de ple dret i 49.700 simpatitzants, per poder votar a les eleccions al Secretariat Nacional calia estar inscrit com a membre de ple dret de l’entitat des del 24 de desembre de 2019 i trobar-se al corrent de pagament el 18 d’abril de 2020.

8.876 membres de ple dret han exercit el seu dret de vot, cosa que representa una participació del 19,73%, un percentatge lleugerament superior al de les últimes eleccions, que va ser del 19,51%.

Cada comarca està representada al Secretariat Nacional. Així, pel Vallès Occidental els socis podien votar entre quatre candidats, dos dels quals de Terrassa. L’actual presidenta -i que optava a revalidar el càrrec- ha fet la proclamació dels candidats aprovats, i entre els quals hi ha els dos terrassencs: Ester Sancho i Jordi Roset. També ha obtingut prou avals Joan Llobet, de Rubí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa