L’executiva comarcal del Partit Demòcrata de l’agrupació del Vallès Occidental-Terrassa ha pres, per unanimitat, la decisió de dimitir dels seus càrrecs orgànics. També han dimitit els consellers nacionals Meritxell Lluís i Vall, Lluís Ridao i Martin i Joaquim Esquius Freixas. Unes dimissions que s’han comunicat a la Direcció Nacional del PDeCAT.

“Una decisió que prenem amb gran dolor i amb profunda tristesa després de constatar que la Direcció Executiva Nacional del Partit Demòcrata ha pres, sense prèvia consulta als òrgans del partit i a les bases, decisions que fan molt difícil a hores d’ara l’encaix entre el PDeCAT i Junts. Ens entristeix molt que la Direcció del Partit Demòcrata hagi interposat una demanda contra Junts pel nom i el domini judicialitzant una qüestió política”, han manifestat en un comunicat aquest dimecres.

L’executiva ha expressat el seu suport “al president legítim de Catalunya a l’exili, Carles Puigdemont, als consellers empresonats i a l’exili, als consellers que estan a Govern i el nostre màxim respecte pels excompanys del Partit Demòcrata amb els quals compartim l’anhel de llibertat de Catalunya i amb els quals esperem retrobar-nos en el futur per junts continuar fent un país millor i lliure”.

Nou comentari